Bemer

Als mensen gezond zijn, hebben ze wel 100 wensen

 

Maar als ze niet gezond zijn, hebben ze maar 1 wens !

Wereldwijd zijn er meer dan 45.000 ziekten waarvan het grootste gedeelte is verbonden met een verstoorde microcirculatie

Op basis van jarenlange ervaring zijn er baanbrekende bevindingen gedaan met betrekking tot een nieuwe 
mogelijkheid om een ondersteunend proces te bieden voor een betere voorziening van organen, weefsels,het    immuunsysteem en wonden. Ook een betere voorziening van de belangrijkste regelmechanismen van het lichaam op het gebied van preventie, genezing- en herstelprocessen.

Een betere doorbloeding verhoogt de efficiëntie van lichaamscellen, vermindert pijn en heeft  een gunstig effect op het zelf genezend vermogen van het lichaam.  Ik heb mogen ervaren voor mijzelf en andere personen dat op eenvoudige wijze zeer goede en (soms zelfs verrassende) resultaten te behalen zijn. 

 

Een terugkeer van levenskwaliteit, prachtig voor iedereen om dit te kunnen ervaren!

Ik wil een ervaring delen van mijzelf. Door een aandoening aan mijn vaatkleppen heb ik een operatie gehad. Helaas heeft me dat niet geholpen en de klachten werden steeds erger en voelde me erg slecht. Ik wist dat ik dringend iets moest vinden dat mij kon helpen want anders zou het niet goedkomen met mij.

Ik ben op zoek geweest naar een oplossing en die heb ik ook gevonden, een gezondheidstherapie systeem die ik zelf thuis kon gebruiken. Er gaat nu nog steeds geen dag voorbij dat ik dankbaar ben en terugdenk aan dat moment, want dit heeft ontzettend veel moois opgeleverd in de verbetering van mijn gezondheid en ondertussen ook van andere mensen. Daarmee wordt het dagelijkse leven van zovelen op een zeer eenvoudige wijze weer een stuk aangenamer gemaakt. Ik voel me zeer goed en bruis van energie.

Mijn hoofddoel hiermee is om de werking van dit prachtige systeem onder de aandacht te brengen van andere mensen om ze te helpen. Want dat er zo’n fantastisch apparaat bestaat voor het verbeteren van je doorbloeding tot in de

kleinste haarvaten (waar de complexe problemen ontstaan) en daarmee  een verhoging van levenskwaliteit te laten zien,daarvoor hoort iedereen die het preventief wilt gebruiken of kampt met zijn gezondheid op de hoogte te zijn !

Voor uitgebreide informatie maak een gratis, vrijblijvende persoonlijke afspraak die met beeldmateriaal wordt toegelicht !

Bij wie dit medisch systeem niet gebruikt mag worden

Mensen met die een orgaan transplantatie hebben ondergaan

Mag ook niet bij kanker toegepast worden

Met deze introductiefilm krijgt u een eerste indruk

Verbetering van de bloedsomloop binnen 8 minuten

Als BEMER Partner mag ik u uitnodigen voor een presentatie op maat. Neem gerust contact met me op als u persoonlijk advies wilt hebben of kijk naar de uitgebreide, onderstaande presentatie

Voor info en bestelling klik op onderstaande        button ivm advies voor het gebruik

BEMER ingenieurs, wetenschappers en applicatie-experts werken direct met NASA, gerenommeerde wetenschappelijke instituten en universiteiten in Europa en Noord-Amerika.

BEMER USA

BEMER USA is een dochteronderneming van BEMER International AG, een wereldwijd opererende onderneming met meer dan 17 jaar ervaring in de ontwikkeling en distributie van cutting-edge technologie.

Verbeter je leven in 16 minuten

Meer dan een miljoen mensen over de hele wereld maken vandaag de dag al gebruik van BEMER! BEMER toepassingen stimuleren de doorbloeding, waardoor het lichaam van het cardiale systeem, regeneratieve capaciteiten en zelfs mentale scherpte profiteert.

BEMER ervaringen 

Video's ervaringen met BEMER

Contact

Praktijk Ortho Therapeut Krisma

Stanleystraat 36

4562 AW Hulst

Email: krisma.healing@outlook.com

Gsm: 0031-6 559 754 90  (best bereikbaar tussen 17.30u en 18.30u)

Enkel telefoonnummers met nummerherkenning worden opgenomen