FB 2 Feeling young .jpg

Heeft u gezondheidswensen?

Voor meer info

Mail naar krisma.healing@outlook.com of bel naar: NL 06  559 754 90  BE 0031 6 559 754 90

Is ook voor jongere mensen die lang gezond willen blijven

                Wordt gebruikt voor gezondheidswensen  of preventief om serieuze klachten te voorkomen

klachten zijn vaak al een hele lange tijd aanwezig voordat ze uitbreken

                   Ervaringen 

 

Ik wil een ervaring delen van mijzelf. Door een aandoening aan mijn vaatkleppen heb ik een operatie gehad. Helaas heeft me dat niet geholpen, de klachten werden steeds erger en ik voelde me erg slecht. Ik wist dat ik dringend iets moest vinden dat mij kon helpen want anders zou het niet goedkomen met mij.

Ik ben op zoek geweest naar een oplossing en die heb ik ook gevonden, een gezondheidstherapie die ik zelf thuis kon gebruiken. Er gaat nu nog steeds geen dag voorbij dat ik dankbaar ben en terugdenk aan dat moment want dit heeft ontzettend veel moois opgeleverd in de verbetering van mijn gezondheid Ik voel me zeer goed en bruis van energie 

Hannelore

 

2e ervaring van mijzelf

Ik had al reeds een lange tijd een belangrijke afspraak geboekt die 200 km van mij vandaan was. Een aantal dagen van te voren kreeg ik een ernstige blessure aan mijn voet en kon ik nauwelijks lopen. Door de gezondheidstherapie te gebruiken, was ik toch in staat om zelf 200 km  te rijden naar de plaats van bestemming. Dat was echt geweldig !

Hannelore

Na lange tijd last van pijn in mijn heup ben ik voor onderzoek naar een specialist gegaan.
Daaruit bleek dat ik kopnecrose had. Dat is een verstoorde bloedvoorziening in het bot en daardoor verzwakt het botweefsel. In de meeste gevallen sterft de heupkop af. Omdat er momenteel geen behandeling voor is, stelde de specialist voor om een aantal maanden te rusten om te kijken of het zou verbeteren maar vertelde erbij dat het in de meeste gevallen een heupprothese wordt. Ik had helaas geen resultaat.
Ik gaf de moed niet op en ben naar Krisma Healing gegaan. De behandeling bestond uit een  therapeutische, energetische massage in combinatie met gezondheidstherapie. Daarnaast inname van Aloë Freedom Gel en een paar voedingssupplementen voor ondersteuning van aanmaak bot - en kraakbeen. Ik voelde dat de pijn minder werd maar een MRI scan zou uiteindelijk,werkelijk de doorslag geven of ik een heupprothese zou krijgen. De specialist had zelf verwacht dat het een heupprothese zou worden maar hij was boven verwachting aangenaam verrast. Ik moet niet meer op controle en hij zei dat ik op deze manier nog jaren met mijn natuurlijke heup kan doorgaan.


Bedankt voor de bijzondere ervaring. Ik ben superblij met het resultaat !      

Ron

Na een ernstig auto-ongeluk in 2019 heb ik verschillende breuken in ledematen en onderrug gehad. Ik had constant pijn en was dodelijk vermoeid. De artsen konden na de noodzakelijke ingrepen alleen pijnstilling geven. Dankzij de gezondheidstherapie kon ik mijn pijnstillers verminderen en kwam mijn energie terug. Ik ben daar heel dankbaar voor.

Marco

 

Ik heb diabetes 2 en reuma. Ik heb na 8 weken gezondheidstherapie al gemerkt dat ik beter slaap, minder pijn heb en mijn suikerwaardes dalen! Ik moest veel water drinken omdat ik dan blijkbaar meer afvalstoffen kwijt raak. Hierdoor wandel ik weer lange stukken.

Maria

 

Ondanks een goede gezondheid, voel ik mij met de gezondheidstherapie die ik preventief gebruik jaren jonger, hoef in de middag niet te rusten, en heb het niet meer koud

Dhr. Aard