BEMER (Top)sport

Verbetering van sportprestaties door BEMER

Door toepassing van de BEMER kan de te lage frequentie van de bewegingen van de haarvaten verhoogd worden waardoor ze beter kunnen presteren. Eigenlijk hetzelfde proces als de verbetering van sportprestaties. De BEMER therapie is een innovatieve en consequent doorontwikkelde versie van de “klassieke magneetveldtherapie” waarbij de gunstige effecten van een pulserend magneetveld gecombineerd kunnen worden met een speciaal elektromagnetisch signaal. Zo is het BEMER gelukt om een aantoonbaar medisch effect te bewerkstelligen met betrekking tot de microcirculatie.

 

De wetenschappelijk aangetoonde werking van de fysische vasculaire BEMER therapie mag echter niet verwisseld worden met de magneetveldtherapie waarvan het effect niet bewezen is. Talloze publicaties en wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat de fysische vasculaire therapie BEMER een positieve invloed heeft op de microcirculatie en het regeneratieproces kan versnellen, waardoor er langer getraind kan worden. De therapie kan niet alleen gebruikt worden om sportieve prestaties te verbeteren, ze is ook uitermate geschikt om blessures te voorkomen of om hiervan juist sneller te herstellen.

 

De fysische vasculaire therapie BEMER verhoogt de sportieve capaciteit op aantoonbare wijze, zowel voor duursporters, topsporters, amateursporters en hobbyisten. Naast betere sportieve prestaties wordt ook de kwaliteit van leven duidelijk verhoogd. Sporters hebben baat bij de therapie omdat het lichaam sneller herstelt na een sportieve activiteit, minder trainingen overgeslagen hoeven te worden, het niveau van de trainingen kan toenemen, de wedstrijdvoorbereiding optimaal kan verlopen, de kans op blessures afneemt en het herstel van blessures bespoedigd wordt. Waar u de therapie ook voor gebruikt, de fysische vasculaire therapie BEMER versterkt het immuunsysteem en vermindert het risico op infecties.

 

We kennen als belangrijke speler in het lichaam, ons hart.

We weten dat het hart belangrijk is en heel veel bloed rondpompt en bij een topsporter nog meer. Waarbij 8000 liter bloed rondgepompt wordt op een dag. 

Momenteel kan een cardioloog enkel slechts 26% in beeld brengen dmv een angiografie. Hij kan dus zeggen dat het er goed uitziet en hij geen problematieken vindt (wat hij niet ziet zijn de fijne haarvaten, het gebied waar de complexe problemen ontstaan) een verstoorde doorbloeding in de haarvaten kan ervoor zorgen dat die afsterven en dat is momenteel op een angiografie nog niet zichtbaar

‚Äč

We hebben gelukkig naast het hart een 2e pomp. Dat is een  slagader met een vrij dikke spiercelwand laag en het bloed wordt erdoorheen gepompt richting secundaire wegen en vaten in
het microgebied zodat het eindelijk uitkomt bij de capillairen (de haarvaten). Is super belangrijk  . Als u jong bent pompt het 3x per min, vanaf 25 jaar gaat het snel achteruit en pompt het slechts 1 tot 3x per 10 minuten  Die 2e pomp hebben we heel hard nodig want de spiercellaag gaat achteruit door veroudering, stress. Er worden steeds kopieën gemaakt van die cel waardoor de kwaliteit er niet op vooruit gaat.

Bij wie dit medisch systeem niet gebruikt mag worden

Mensen met die een orgaan transplantatie hebben ondergaan

Mag ook niet bij kanker toegepast worden

Met deze introductiefilm krijgt u een eerste indruk

Verbetering van de bloedsomloop binnen 8 minuten

Neem alvast een kijkje naar onderstaande presentatie

Voor info en bestelling klik op onderstaande
button ivm advies voor het gebruik

Topsporters hebben een speciaal schema nodig

Amateursporters krijgen een ander schema 

Ervaringen van topsporters

Scrol in het vak naar beneden om alle ervaringen te zien

BEMER professional sport
Dit zeggen sportlegendes over BEMER 

 

Optimalisering van ongeveer 30 procent aanvoer voeding, suppletie en zuursof en afvoer van afvalstoffen zoals lactaat kan het verschil betekenen tussen winnen en verliezen. Laat u verrassen door Bemer als u beter wilt presteren in uw sport of sneller wilt herstellen van een sportblessure.

 

Deze film met het Bemer team realiseert 2 wereldrecords tijdens de race door America in 2018, m.b.v. de fysische vasculaire therapie BEMER. Het team gebruikte het medische systeem ook om de slaap te verbeteren en het herstel proces na een hele dag rijden. Het BEMER team vestigde records voor gemiddelde snelheid en snelste tijd.

Contact

Praktijk Ortho Therapeut Krisma

Stanleystraat 36

4562 AW Hulst

Email: krisma.healing@outlook.com

Gsm: 0031-6 559 754 90  (best bereikbaar tussen 17.30u en 18.30u)

Enkel telefoonnummers met nummerherkenning worden opgenomen