bemer partner 2.jpg

BEMER (Top)sport

Verbetering van sportprestaties door BEMER

cirkel bemer sport.jpg
optimaliseert bemer.jpg
Topsporters 1.jpg

Door toepassing van de BEMER kan de te lage frequentie van de bewegingen van de haarvaten verhoogd worden waardoor ze beter kunnen presteren. Eigenlijk hetzelfde proces als de verbetering van sportprestaties. De BEMER therapie is een innovatieve en consequent doorontwikkelde versie van de “klassieke magneetveldtherapie” waarbij de gunstige effecten van een pulserend magneetveld gecombineerd kunnen worden met een speciaal elektromagnetisch signaal. Zo is het BEMER gelukt om een aantoonbaar medisch effect te bewerkstelligen met betrekking tot de microcirculatie.

 

De wetenschappelijk aangetoonde werking van de fysische vasculaire BEMER therapie mag echter niet verwisseld worden met de magneetveldtherapie waarvan het effect niet bewezen is. Talloze publicaties en wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat de fysische vasculaire therapie BEMER een positieve invloed heeft op de microcirculatie en het regeneratieproces kan versnellen, waardoor er langer getraind kan worden. De therapie kan niet alleen gebruikt worden om sportieve prestaties te verbeteren, ze is ook uitermate geschikt om blessures te voorkomen of om hiervan juist sneller te herstellen.

 

De fysische vasculaire therapie BEMER verhoogt de sportieve capaciteit op aantoonbare wijze, zowel voor duursporters, topsporters, amateursporters en hobbyisten. Naast betere sportieve prestaties wordt ook de kwaliteit van leven duidelijk verhoogd. Sporters hebben baat bij de therapie omdat het lichaam sneller herstelt na een sportieve activiteit, minder trainingen overgeslagen hoeven te worden, het niveau van de trainingen kan toenemen, de wedstrijdvoorbereiding optimaal kan verlopen, de kans op blessures afneemt en het herstel van blessures bespoedigd wordt. Waar u de therapie ook voor gebruikt, de fysische vasculaire therapie BEMER versterkt het immuunsysteem en vermindert het risico op infecties.

 

We kennen als belangrijke speler in het lichaam, ons hart.

We weten dat het hart belangrijk is en heel veel bloed rondpompt en bij een topsporter nog meer. Waarbij 8000 liter bloed rondgepompt wordt op een dag. 

Momenteel kan een cardioloog enkel slechts 26% in beeld brengen dmv een angiografie. Hij kan dus zeggen dat het er goed uitziet en hij geen problematieken vindt (wat hij niet ziet zijn de fijne haarvaten, het gebied waar de complexe problemen ontstaan) een verstoorde doorbloeding in de haarvaten kan ervoor zorgen dat die afsterven en dat is momenteel op een angiografie nog niet zichtbaar

We hebben gelukkig naast het hart een 2e pomp. Dat is een  slagader met een vrij dikke spiercelwand laag en het bloed wordt erdoorheen gepompt richting secundaire wegen en vaten in
het microgebied zodat het eindelijk uitkomt bij de capillairen (de haarvaten). Is super belangrijk  . Als u jong bent pompt het 3x per min, vanaf 25 jaar gaat het snel achteruit en pompt het slechts 1 tot 3x per 10 minuten  Die 2e pomp hebben we heel hard nodig want de spiercellaag gaat achteruit door veroudering, stress. Er worden steeds kopieën gemaakt van die cel waardoor de kwaliteit er niet op vooruit gaat.

Ervaringen van topsporters

Scrol in het vak naar beneden om alle ervaringen te zien

BEMER professional sport
Dit zeggen sportlegendes over BEMER 

 

Optimalisering van ongeveer 30 procent aanvoer voeding, suppletie en zuurstof en afvoer van afvalstoffen zoals lactaat kan het verschil betekenen tussen winnen en verliezen. Laat u verrassen door Bemer als u beter wilt presteren in uw sport of sneller wilt herstellen van een sportblessure.

 

Deze film met het Bemer team realiseert 2 wereldrecords tijdens de race door America in 2018, m.b.v. de fysische vasculaire therapie BEMER. Het team gebruikte het medische systeem ook om de slaap te verbeteren en het herstel proces na een hele dag rijden. Het BEMER team vestigde records voor gemiddelde snelheid en snelste tijd.

BEMER testen

Het is begrijpelijk dat u graag uw eerste resultaten zou willen ervaren en testen. Dit is mogelijk door een BEMER te huren voor een proefperiode. U krijgt een volledig nieuw systeem conform de voorwaarden

Bij wie dit medisch systeem niet gebruikt mag worden

# Mensen met die een orgaan transplantatie hebben ondergaan. 

#Mag ook niet bij kanker toegepast worden

Belangrijk: De BEMER Pro-Set is geen vervanging van de behandeling door een ervaren arts of therapeut. (maar wordt gebruikt ter ondersteuning van uw gezondheid ) 

Het vervangt niet de reguliere geneeskunde en stelt geen medische diagnose.

Voor testen of bestelling , stuur een email naar krisma.healing@outlook.com of bel naar 0031 6 559 754 90

U ontvangt dan informatie voor gebruik. Best bereikbaar tussen 17.30u en 18.30u

Voor (persoonlijke) vragen, kunt u uiteraard ook contact opnemen

# Topsporters hebben een speciaal schema nodig

# Amateursporters krijgen een ander schema

Met deze introductiefilm krijgt u een eerste indruk

Neem alvast eens kijkje naar onderstaande presentatie

Ervaringen complexe aandoeningen

Bemer pro.jpg

Bij wie dit medisch systeem niet gebruikt mag worden

# Mensen met die een orgaan transplantatie hebben ondergaan

# Mag ook niet bij kanker toegepast worden

Specifieke info van toepassingsmodules vindt u door op onderstaande oranje link te klikken

B-pad.jpg
bspot 4.jpg
b-light 4.jpg
B-body pro 5.jpg
B-scan.jpg

Voor bestelling, stuur een email:

krisma.healing@outlook.com of bel naar 0031 6 559 754 90

U ontvangt dan informatie voor gebruik. 

Best bereikbaar tussen 17.30u en 18.30u

Voor vragen kunt u uiteraard ook contact opnemen

# Topsporters hebben een speciaal schema nodig

# Amateursporters krijgen een ander schema

Belangrijk: De BEMER Pro-Set is geen vervanging van de behandeling door een ervaren arts of therapeut. (maar wordt gebruikt ter ondersteuning van uw gezondheid ) 

Het vervangt niet de reguliere geneeskunde en stelt geen medische diagnose.

samenwerken nasa bemer.jpg

BEMER ingenieurs, wetenschappers en applicatie-experts werken direct met NASA,

gerenommeerde wetenschappelijke instituten en universiteiten in Europa en Noord-Amerika.

BEMER USA

BEMER USA is een dochteronderneming van BEMER International AG, een wereldwijd opererende

onderneming met meer dan 17 jaar ervaring in de ontwikkeling en distributie van cutting-edge

technologie.

Verbeter je leven in 16 minuten

Meer dan een miljoen mensen over de hele wereld maken vandaag de dag al gebruik van BEMER!

BEMER toepassingen stimuleren de doorbloeding, waardoor het lichaam van het cardiale systeem,

regeneratieve capaciteiten en zelfs mentale scherpte profiteert.