Onbalans Omega-3 en Omega-6 is heel gevaarlijk voor de gezondheid

zinzino gevaren zone.jpg
logo zinzino.jpg

Ontstekingen zijn de achterliggende oorzaak van vrijwel alle chronische ziekten zoals bijvoorbeeld:

Reumatoïde artritis, de ziekte van Chrohn, diabetes, depressies en hart- en vaatziekten (waar heel veel mensen aan overlijden)

Recent onderzoek toont aan dat de meesten ziekten, misschien wel 90% worden veroorzaakt door levensstijl en voeding en dat ze grotendeels te voorkomen zijn.

Dergelijke aandoeningen hebben weinig te maken met ouder worden.

Gelukkig zijn de zogenaamde chronische, laagdradige ontstekingen te behandelen en te voorkomen.

disbalans omega 6 - 3.jpg

Wilt u een grotere kans op een gezond en lang leven,

dan zou je enkele eenvoudige veranderingen moeten overwegen.

De aanbevelingen van de overheid zijn als volgt:

Meer groente, fruit en vette vis, minder gefrituurd en gegrild voedsel, matig zijn met zout en alcohol en stoppen met roken.

Maar daarmee zet u slechts 1 kleine stap in de goede richting .

Als u het beter wilt aanpakken, dan is het zaak om de eenvoudige test uit te voeren.

Deze  test meet het Omega-3 niveau en de cruciale vetzuurbalans van Omega-6 en Omega-3 in uw bloed.

U ontvangt een verslag van uw vetzuren profiel.

Behoor je bij de 1e test tot de 5% van de mensen met de juiste Omega-3/Omega-6  balans, dan ontvangt u, uw geld terug !

Kant-en-klaar maaltijden en bewerkte voedingsmiddelen hebben ons calorieverbruik gericht naar plantaardige oliën, vlees, suiker en zetmeel en verwijderd van complexe koolhydraten en vezels en verse groenten. Deze ongezonde tendensen zijn verergerd door een afname van 50% van de fysieke activiteit. Kortom: onze voeding is gedurende de laatste 100 jaar veranderd van evenwichtig en ontstekingsremmend naar onevenwichtig en ontstekingsbevorderend. Dergelijke dieetveranderingen en een vermindering van de lichamelijke activiteit hebben een verregaande invloed gehad op onze gezondheid.

Gezondheid met bewijs.

Bent u benieuwd of je huidige voedingspatroon bijdraagt aan uw gezondheid?

De meeste mensen krijgen teveel Omega-6 (= ontstekings bevorderend ) en heel weinig Omega-3 (= ontstekings remmend) binnen. Dat zijn de zogenaamde laagdradige ontstekingen die u niet voelt maar wel heeft. Uw omega-3 heeft een balans omega 6 nodig met een  verhouding, EPA DHA 3:1 

Dit kunt u testen en te weten komen met de Balance test.

Alles wat nodig is, zijn enkele druppeltjes bloed uit de vingertop op een filterpapier en de test is binnen één minuut voltooid. Een onafhankelijk laboratorium analyseert anoniem het gehalte aan 11 vetzuren*

Bij uw uitslag ontvangt u een rapport en ook een voedingsadvies om aan te vullen of juist te vermijden.  Wat er nog meer uit zo’n test komt is, hoeveel kans u heeft op een hersenbloeding of hartinfarct maar ook hoeveel bescherming u daar tegen hebt als u dat zou krijgen.

Maar wij hebben een eenvoudige oplossing dat altijd werkt en bij iedereen. 

  • Eerst een test

  • Vervolgens oplossing die je gaat gebruiken

  • Na 4 maanden nog eens een test (kunt u verschil zien met wat de gezondheidstoestand eerst was en wat het na deze periode geworden is)  

 

balance 3-6.jpg

Op deze manier brengen we gezondheid naar een hoger niveau waardoor uw lichaam kan besluiten dat een heleboel klachten die u  al heeft of nog zal krijgen dan niet meer  nodig zijn.

Als u zwanger bent, borstvoeding geeft of bloedverdunnende of bloeddrukverlagende medicijnen gebruikt, neem dan contact met mij op zodat ik gegevens kan meegeven voor oveleg met een arts. Niet geschikt voor kinderen jonger dan één jaar

Bestellen ?

Klik op onderstaande button en e-mail mij voor advies en voordeligste prijs of een bericht via contact pagina

Indien meer info nodig is, maak een gratis, vrijblijvende persoonlijke afspraak die met een presentatie wordt toegelicht !

meer dan 400.000 test.jpg
wat zijn jouw testresultaten.jpg
zin 1 aangepast.jpg
zinzino ervaringen 2.jpg
zinzino ervaringen aangepast......jpg