ervaringen.jpg

Ervaringen   

  
Van cliënten hoor ik vaak dat ze het prettig vinden, ervaringen van eerder behandelde cliënten te lezen. Dit bereidt ze goed voor op wat hen te wachten staat en haalt ook vaak ongegronde angsten weg.Deel uw ervaring via het contact formulier op de contact pagina

Let op : Het kan enige tijd duren voordat de ervaring zichtbaar is op de website

 

Sandra

Ik heb enige tijd geleden een Energetische massage bij Hannelore gehad, en deze heeft mij helemaal terug in mijn kracht gezet.Ik voelde me zo energiek alsof het leek dat ik verliefd was, ik had energie voor alles wat ik wilde doen, alles leek vanzelf te gaan. Ik kreeg het ook van mijn omgeving steeds te horen dat ik liep te stralen, er zijn zelfs behandelingen bij de psycholoog stop gezet,omdat die geen reden tot behandeling meer zag. Ik voelde dat het goed zat, en ik kan je echt een massage met Hannelore aanraden. Ik heb gekregen wat ze gezegd heeft.

 

Sandra

 

Hoi Hannelore,

Ik ben volop aan het zwemmen, ik zwem 40 baantjes en had in het begin last in mijn nek bij het zwemmen, moeite om mijn hoofd goed omhoog te houden, maar ondertussen zwem ik zonder last van mijn nek te hebben. Er zal echt wel iets gezeten hebben in mijn nek, wat je voelde. Ik voel me in ieder geval goed en sta nog steeds positief in het leven. ik ben weer zeer tevreden over de behandeling die ik gehad heb.

klavertje 4.jpg
klavertje 4.jpg

Nino

Al een paar keer geweest bij Hannelore voor een energetische massage. Ik had erg veel last van mijn onderrug, maar door deze massages is mijn pijn verdwenen. Ik kan dit zeker aanbevelen!

klavertje 4.jpg

Anoniem

Ik heb zware traumatische ervaringen meegemaakt. Eerst ben ik naar een coach en later ook naar een psycholoog geweest maar ondanks meerdere sessies was er nauwelijks verandering. Door verder mijn zoektocht voort te zetten wat mij zou kunnen helpen, ben ik terecht gekomen op de website trauma massage van krisma healing. Het mooie is dat ik zelf mocht bepalen of ik wel of niet over mijn ervaring wilde spreken. Toen de massage begon, was ik vrijwel meteen ontspannen en reageerde zeer snel op de speciale oliën. Ik zei: Dit is het moment waarop ik al zo lang heb gewacht! Mijn emotionele klachten hadden een boost gekregen. Ik ben heel blij dat ik meteen al ongeveer 30% meer in mijn kracht stond.

klavertje 4.jpg

Niek

Omdat ik vooral een zittend beroep uitoefen en tussendoor ook vaak zware belasting moet opvangen en graag buiten sport is Balance mijn keyword. Desondanks was deze al een tijdje in dis Balance tot ik bij Hannelore terecht kwam. Wat zij kan en hoe ze dat doet is voor mij een openbaring en meer dan je na een behandeling zou verwachten Erg fijn om te mogen ontvangen🙏

Ik heb gelijk bij de 1e behandeling zoveel energie mogen en kunnen ontvangen zodat mijn algehele lichaams-balance zo optimaal is en daar nu na 2 weken nog steeds heel prettig op kan gaan-Hannelore beveel ik daarom van harte aan-Dankjewel 
😇🙏

klavertje 4.jpg

Ron 

Na lange tijd last van pijn in mijn heup ben ik voor onderzoek naar een specialist gegaan.
Daaruit bleek dat ik kopnecrose had. Dat is een verstoorde bloedvoorziening in het bot en daardoor verzwakt het botweefsel. In de meeste gevallen sterft de heupkop af. Omdat er momenteel geen behandeling voor is, stelde de specialist voor om een aantal maanden te rusten om te kijken of het zou verbeteren maar vertelde erbij dat het in de meeste gevallen een heupprothese wordt. Ik had helaas geen resultaat.

 

Ik gaf de moed niet op en ben naar Krisma Healing gegaan. De behandeling bestond uit een  therapeutische, energetische massage in combinatie met gezondheidstherapie.

Ik voelde dat de pijn minder werd maar een MRI scan zou uiteindelijk,werkelijk de doorslag geven of ik een heupprothese zou krijgen. De specialist had zelf verwacht dat het een heupprothese zou worden maar hij was boven verwachting aangenaam verrast. Ik moet niet meer op controle en hij zei dat ik op deze manier nog jaren met mijn natuurlijke heup kan doorgaan.


Bedankt voor de bijzondere ervaring. Ik ben superblij met het resultaat !      

klavertje 4.jpg

Kimberly

Het was mijn eerste keer bij Krisma healing. Maar ik ben aangenaam verrast hoe goed het me deed.
Sinds de behandeling van 4 weken geleden heb ik nog steeds geen nek- en schouderklachten meer gehad. Ze doet het super goed

klavertje 4.jpg

Sonja

Onlangs voor de eerste keer naar Hannelore geweest. Geen idee wat ik ervan moest verwachten.
Ze heeft me positief verrast. Toen ik terug buiten ging zat m’n nek niet meer vast en was m'n tennisarm
al een stuk minder pijnlijk. Je lijkt wel een wonderdokter Hannelore.
Zeker voor herhaling vatbaar

klavertje 4.jpg

Chantal
 

Op een dag kreeg ik acute migraine. Ik ben naar de huisarts geweest en heb ook twee keer
een behandeling van een osteopaat gehad. Op verzoek had ik ook mijn voedingspatroon aangepast maar niets hielp. Ik liep tegen de muren op want de pijn was onophoudelijk. Na drie weken afzien, heb ik besloten mij energetisch te laten behandelen. Boven verwachting zei ik na de behandeling : “Er is een wonder gebeurd, de migraine is weg “Ik ben heel gelukkig en dankbaar dat de pijn verdwenen is.

klavertje 4.jpg

Megan

Ongeveer vijf jaar geleden is mijn partner overleden en dat had een hele grote impact op mij.
Ik kon nergens meer van genieten, kwam nauwelijks onder de mensen, ik had iedere dag intens verdriet en kreeg allerlei fysieke klachten. Lange tijd ben ik onder behandeling van een psycholoog geweest.
Het deed me goed om mijn verhaal te doen maar mijn intense verdriet en fysieke klachten gingen niet weg.
Ik was radeloos en ik wist niet hoe dit opgelost zou kunnen worden.
Totdat ik een energetische behandeling onderging. Na de behandeling was tot mijn verbazing, mijn verdriet verdwenen en de fysieke pijnen waren enorm verminderd. Ik heb eindelijk de oplossing gevonden ! 
Ik dank God dat ik in aanraking gekomen ben met een energetische massage.  

klavertje 4.jpg

Cindy
 

Ik heb kort geleden Hannelore leren kennen via mijn tante, zo ben ik bij haar terecht gekomen.

Ik had toen veel pijn, schouder en nek, alles zat vast. Ik was geopereerd aan mijn rechtshand en bleef maar pijn hebben dat ik zover was dat ik aan de morfine zat, zoveel pijn had ik. Er is bij mij een zenuwziekte vastgesteld. 

Ik ben bij Hannelore gekomen en ze heeft bij mij een healing gedaan, wat voelde ik me daar goed bij. Ik was een heel ander mens en kon terug de wereld aan.

klavertje 4.jpg

Rudi

Tijdens langdurige periode van migraine, bij toeval, Krisma tegengekomen en op website gelezen over de
wijze waarop Hannelore energetische massage geeft. Na enkele malen die van haar te hebben gekregen thans enorme afname van migraine-aanvallen. Hannelore werkt rustgevend en blokkades c.q. pijnplekken worden met haar gevoelige handen benaderd en weggenomen. Blij dat ik Hannelore ben tegengekomen en tevreden over de wijze waarop ik, met echt gevoel overgebracht, energetische massage mocht ontvangen.        
HANDEN DIE U RAKEN : een treffende opening op haar web-site.
                  
                            

klavertje 4.jpg

Edy

4 weken geleden bij Hannelore geweest voor erg veel last in de rug.
Eerst gesprek gehad, daarna massage met handoplegging en de pijn werd gelijk minder.
Na de massage was de pijn weg. Daarna 3 weken vakantie en het is nu zeker nog steeds genezen. Thanks

klavertje 4.jpg

Anneleen

Hannelore vertelde me meer over haar energetische massage en ik voelde me bijzonder aangesproken.
Ik was eerlijk gezegd een beetje nerveus omdat ik niet goed kon voorspellen wat te verwachten.
Hannelore stelde me goed op mijn gemak. Ik had zelf een stressvolle en emotionele periode achter de rug en het deed goed me eens onder handen te laten nemen.  Ze is heel professioneel, weet wat ze doet.
De dag nadien was bijzonder druk en toch liep ik over van energie. Een absolute aanrader !

klavertje 4.jpg

Naomi

Af en toe slaat mijn nek helemaal vast met uitstralingen naar mijn schouders, zoals van de week ook weer het geval was. Vandaag na de behandeling kon ik, zoals na iedere behandeling, mijn nek weer bewegen en is de pijn weg.
Bedankt !

klavertje 4.jpg

 Esther

Je bent fantastisch voor mij. Regelmatig lig ik een aantal dagen op bed en moet dan veel
medicijnen (naproxen 500 mg zetpillen) gebruiken tegen de pijn door blokkades vanuit mijn nek.
Door veel stress is steeds mijn nek geblokkeerd met uitstralingen naar mijn bovenrug, hoofd, kaakbeen en slapen.

Alleen de behandeling van jou helpt me nog van mijn pijn af. 

Door al die pijn voel ik me soms zo machteloos daarom een dikke proficiat voor jouw behandelingen.

klavertje 4.jpg

Marion

Al jaren heb ik last van een beurs en akelig gevoel in mijn linker elleboog, dit door een oude botbreuk.
Door de helende massage en het verwijderen van de negatieve energievelden heb ik totaal geen last meer van dit gevoel en ben ik Hannelore zeer dankbaar. 

klavertje 4.jpg

Patrick

Uit dankbaarheid naar Hannelore toe, wil ik ook mijn goede ervaring delen. Toen ik bij haar toekwam,kon ik nog moeilijk stappen wegens een hernia (rug) met uitstralingen naar m'n benen. Met de goede hulp, de massage tafel op. Tijdens de behandeling voelde ik de energie uitstralen via haar warme handen in mijn lichaam en die handen zo op mijn rug, dat deed wonderen. Na de behandeling kon ik weer beter stappen, zelfs mijn sokken kon ik zelf probleemloos aan. Mijn vrouw zag ook als ik thuis kwam dat het beter was en dat ik dingen kon doen die eerst niet mogelijk waren toen ik vertrok. Ik had een zeer goede energie doorgekregen, en voelde héél veel minder pijn. 

Nu gaat alles weer goed, dus nogmaals bedankt, een energetische massage werkt echt.

klavertje 4.jpg

Sofie

Na een gesprekstherapie met jou voel ik me altijd een stuk beter. Regelmatig kijk ik nog eens terug naar mijn aantekeningen die ik tijdens ons gesprek gemaakt heb om op de positieve weg te blijven. 
Dankzij jou ben ik sterker geworden. Heel veel bedankt voor de positieve groei die ik op zo’n korte tijd al ervaar.

klavertje 4.jpg

Caroline

Een tijdje geleden kwam ik voor een energetische behandeling. Je zei meteen dat ik een zware last met me mee nam, alsof ik een zware rugzak aan had. Dit klopte precies, het voelde voor mij ook zo.

Het was een bijzondere behandeling, mooi en je handen waren zó warm, eigenlijk gloeiend. 

Na afloop had ik het gevoel dat er iets van mijn schouders gevallen was.
Toen ik naar huis reed, had ik zelfs geluks-gevoelens onderweg. De dagen erna ondervond ik nieuwe inzichten, meer moed en zag alles wat zonniger. De week ervoor nog ontmoedigd en nu anders….. Bedankt !

klavertje 4.jpg

Astrid

Recentelijk heb ik een energetische massage behandeling van je gehad omdat ik diverse operaties

heb ondergaan aan mijn nek en rug en daardoor nog steeds veel pijn had.

Het was de 1e keer en de pijn was al sterk verminderd. Dit was een geweldig gevoel. 

Behalve dat mijn pijn enorm gereduceerd was, was ik nog het meeste blij en verrast dat ik 

mijn opgelopen trauma, een plaatsje had kunnen geven en mijn rust terug gevonden had.
Ik ben je daar heel erg dankbaar voor.

klavertje 4.jpg

Petra

Zeer prettige ervaringen met Krisma Healing, ik kreeg volop energie van de eerste behandeling.
Zeker een aanrader!

klavertje 4.jpg