Therapeutische, ontspannende massage

Een therapeutische, ontspannende massage is een vorm van een intensieve en toch zachte massage, die onder andere gekoppeld is aan het energiestelsel via de meridianen acupressuurpunten.
Afhankelijk van de vraag worden de desbetreffende technieken gebruikt om de klacht(en) te behandelen.

Deze zijn gebaseerd op de gedachte dat lichaam en geest harmonisch met elkaar verbonden zijn en één geheel, een eenheid vormen.
Wanneer de harmonie is verstoord, men uit balans is en er klachten zijn ontstaan, zal door deze therapeutische vorm van massage de blokkades opgeheven worden. Het lichaam zal dan in staat zijn zichzelf verder te genezen.

Enkel zachtheid laat de energie opnieuw stromen

Iedere massage heeft zijn specifieke werking, maar allen worden ze met zachte bewegingen uitgeoefend, waardoor ze een weldaad zijn voor het lichaam en een ontspannen gevoel.

Alle vormen van massage die in de praktijk worden gegeven,hebben uiteindelijk één en hetzelfde doel:

Het lichaam en geest in deze veeleisende maatschappij, de tijd en aandacht geven die zij verdienen.
Daardoor zullen de ontstane lichamelijke of stress gerelateerde klachten verholpen kunnen worden.

In tegenstelling tot een klassieke massage, bevat deze therapeutische behandeling een massage en tegelijkertijd ook een healing.Deze  massage werkt diep in op energetische blokkades zowel op fysiek als emotioneel gebied en zorgt ook voor een intense ontspanning.

 

U krijgt altijd eerst een kort diagnostisch gesprek. De massage is een waardevolle aanvulling, zeker ook als het om klachten gaat waar de reguliere sector geen raad mee weet.                      

De techniek

Bij de massage wordt het volledige lichaam behandeld, van het hoofd tot de voeten en dit aan beide zijden.Tijdens de behandeling worden er diverse massage technieken gebruikt. Hierbij ondervindt u een intense ontspanning.In sommige situaties worden ook (in overleg) voedingssupplementen (Orthomoleculair) ingezet.

Waar kan deze massage voor gebruikt worden     

De massages zijn geschikt voor allerlei fysieke en emotionele klachten, zoals bijvoorbeeld: stress, rugpijn, artrose, osteoporose, botontkalking, hoofdpijn, burn-out, onrust-gevoelens, bij chronische (pijn)klachten, vermoeidheid, trauma’s, verminderde weerstand, duizeligheid, slaapstoornissen, nek- en schouder klachten, gewrichts klachten,

maag- en darmklachten en nog veel meer.


Het is ook effectief voor het bevorderen van vitaliteit, verbeteren van het immuunsysteem en geeft natuurlijk meer energie. 

Het wordt door velen ervaren als een thuiskomen in hun lichaam

Contra indicatie

Bij wie deze massage niet toegepast mag worden: 

Niet bij zwangerschap, zware hartproblemen. kanker/tumoren (minimaal remissie van 5 jaar), levercirrose en nierfalen

 

Massage wordt gegeven met uw ondergoed aan.

Therapeutische, ontspannende massage is een complementaire geneeswijze. 

Het vervangt niet de reguliere geneeskunde en stelt geen medische diagnose.

Voor overige ontspanning- en deelmassages kijk op het tabblad tarieven

Klik op tekst Vriend(in) korting om de waardebon te kunnen printen. Let op: is enkel geldig voor een Therapeutische massage

Contact

Praktijk Ortho Therapeut Krisma

Stanleystraat 36

4562 AW Hulst

Email: krisma.healing@outlook.com

Gsm: 0031-6 559 754 90  (best bereikbaar tussen 17.30u en 18.30u)

Enkel telefoonnummers met nummerherkenning worden opgenomen

 Indien er niet wordt opgenomen, spreek dan het antwoordappaaraat in, u wordt zsm teruggebeld. Momenteel problemen met antwoordapparaat, graag een email sturen !