FLP bright  hartje.jpg

Forever Bright Toothgel

Forever Bright Toothgel is een fluoridevrije tandpasta, met aloë vera gel en propolis om de tanden en het tandvlees respectievelijk te reinigen én te verzorgen. Het is geschikt voor zowel kinderen als volwassenen, daarbovenop ook zeer zuinig in gebruik. In Forever Toothgel zit geen schuurmiddel, dus is fluor niet nodig enmag het zelfs ingeslikt worden zonder risico. De zachte muntsmaak komt van Iers mos, dus mensen met een muntallergie kunnen deze zonder enig probleem gebruiken.

Deze tandpasta (eigenlijk tandgel) heeft een frisse smaak, maar is niet overheersend.

In Forever Toothgel zit geen schuurmiddel, dus is fluor niet nodig. De bijenpropolis die is toegevoegd, is een natuurlijke antibiotica die tandbederf voorkomt. Het Ierse Mos die is toegevoegd heeft een natuurlijke pepermuntsmaak, maar is geen munt.

Geen fluor en schuurmiddelen, mag daarom ingeslikt worden. Frisse tandpasta voor het hele gezin. Een effectief reinigende en verzorgende werking Zeer zuinig in gebruik (een “erwtje” is genoeg) Mond niet naspoelen! Tanden worden witter. Kan baat hebben bij: tandvleesontsteking, parodontitis, bloedend tandvlees, vermindert tandplak en tandsteen, aften... 

Voor meer info om te bestellen, neem contact op via email:

krisma.healing@outlook.com of bel naar 0031 6 559 754 90

Indien er niet wordt opgenomen, spreek dan het antwoordapparaat in, u wordt zsm teruggebeld.

Bestelt u liever zelf, dan gaat dat gemakkelijk via deze button

Komt er links bovenaan niet te staan ‘Uw Forever Business Owner HANNELORE NEVE heet u van harte welkom‘? Dit is een ‘glitch’, gelieve dan bij het gedeelte ‘kassa’ mijn persoonlijke nummer in te geven: 310002082519. Als u in België woont, kunt u de naam van het land bovenaan links veranderen naar Belgium,  Hetzelfde geldt ook als u in een ander land woont dan Nederland.