Forever Handsoap

Deze vloeibare zeep is zacht voor de huid en voedt deze ook, dankzij de 100% pure, gestabiliseerde aloë vera gel formule in combinatie met milde fruitextracten in. De zeep heeft dus een licht parfum. Ook dit product is erg geconcentreerd, u komt dus heel lang toe met 1 zeeppompje. ​

Zacht en mulitfunctioneel

 

De Aloe Hand Soap is een zachte handzeep, die u eventueel kan gebruiken om ook uw lichaam mild te wassen of in een voetenbad.  

Voor élk huidtype, zelfs babyhuidjes!

Het kan dus ook gebruikt worden als cleanser, welk huidtype je ook hebt. Zelfs voor baby’s is het geschikt. Dit is mogelijk vanwege de samenstelling: het basisingrediënt is pure 100% gestabiliseerde  aloë vera gel, wat voor elk huidtype geschikt is. Aloë vera voedt de huid, dus u zult zelf ook merken dat deze vloeibare zeep uw huid niet uitdroogt, maar lekker zacht maakt, ook die babybilletjes.

Gevoelige huid

 

De handsoap is ook ideaal.voor een gevoelige huid. Deze vloeibare zeep is een formule met milde fruitextracten, dus het heeft wel een beetje geur. Neem een druppel voor uw handen of gezicht, een beetje meer voor uw hele lichaam. Kan ook als scheerschuim gebruikt  worden,

neem dan ook een druppel voor elk deel dat u wilt scheren. Voor de heren die een gevoelige huid hebben, test de zeep eerst door de handen te wassen, als er geen reactie optreedt een beetje op het gezicht smeren gemengd met beetje water en kan de zeep als scheermiddel gebruikt worden. Wrijf totdat alle oppervlakten die u wilt scheren bedekt is met schuim en scheren maar.

Voor meer info of om te bestellen, neem contact op via email:

krisma.healing@outlook.com of bel naar 0031 6 559 754 90

Indien er niet wordt opgenomen, spreek dan het antwoordapparaat in, u wordt zsm teruggebeld.

Bestelt u liever zelf, dan gaat dat gemakkelijk via deze button

Komt er links bovenaan niet te staan ‘Uw Forever Business Owner HANNELORE NEVE heet u van harte welkom‘? Dit is een ‘glitch’, gelieve dan bij het gedeelte ‘kassa’ mijn persoonlijke nummer in te geven: 310002082519. Als u in België woont, kunt u de naam van het land bovenaan links veranderen naar Belgium,  Hetzelfde geldt ook als u in een ander land woont dan Nederland.

Contact

Praktijk Ortho Therapeut Krisma

Stanleystraat 36

4562 AW Hulst

Email: krisma.healing@outlook.com

Gsm: 0031-6 559 754 90  (best bereikbaar tussen 17.30u en 18.30u)

Enkel telefoonnummers met nummerherkenning worden opgenomen

 Indien er niet wordt opgenomen, spreek dan het antwoordappaaraat in, u wordt zsm teruggebeld.