I9 p op rij.jpg
I9 PARTNER.jpg
I9 nieuwe tekst.jpg

Gerevitaliseerd water is van levensbelang.

I9 1.jpg

Naast zuurstof is water de belangrijkste stof die ons geavanceerde lichaam (menselijke machine) voedt. Het is daarom duidelijk om te zeggen dat de kwaliteit van water in ons lichaam voor elke levend mens van primair belang moet zijn. Klik op de titel en klik daarna op meer info op youtube om de video te bekijken.
 

Het menselijk oog bevat 95% water. Het brein is gemaakt van meer dan 75% water, ons hart bevat meer dan 75%, bloed 83%, longen 86%, lever 83% enzovoort. Zelfs in onze tanden zit er ongeveer 2% water. In werkelijkheid zijn wij (mensen) eigenlijk waterzakken. Bij de geboorte zijn we voor meer dan 90% water, gemiddeld bevat een gezond menselijk lichaam meer dan 70% water. Als de waterconcentratie onder ongeveer 50% van onze lichaamsmassa daalt, gaan we dood.


Viktor Schauberg, de Oostenrijkse expert op het gebied van vitale impact van water, toonde aan dat moderne watersystemen water de belangrijkste vitaliteit ontnemen waarvan levensvormen afhangen. Hoewel het voldoet aan de voorschriften voor drinkwater, is het water dat uit onze kranen komt, uitgeput en heeft het een verwrongen (gedestructureerde) moleculaire structuur, wat niet bevorderlijk is voor de menselijke gezondheid

I9 2.jpg

Waarom is dit water beter dan gewoon water?

 

De huidige manier van waterzuivering en van waterverdeling en de milieuvervuiling zorgen ervoor dat ons water eigenlijk dood is. Het is ongestructureerd. Hierdoor verliest water zijn natuurlijke vitaliteit, zijn zelfreinigend vermogen en zijn anti-bacteriële eigenschappen.Ongestructureerde watermoleculen verzamelen zich in grote groepen en maken het zo moeilijk om opgenomen te worden door levende organismen. 


Het menselijk lichaam moet energiereserves gebruiken om die grote moleculeclusters te herstructureren zodat het water bruikbaar wordt voor de vitale lichaamsfuncties. 
Het proces van informatie opladen in het water helpt het water om terug zijn natuurlijke structuur aan te nemen, het wordt met andere woorden terug ‘levend’.

I9 3.jpg

Wat is er anders aan het water van de I9 chakrafles?

Voordelen zijn:

  • Altijd vitaal water bij de hand

  • 100% veilig materiaal voor watertransport en consumptie

  • Natuurlijk alternatief voor plastic flessen en draagt hierdoor bij aan een beter milieu

  • Maakt water zachter en aangenamer om te drinken

  • Zorgt dat de chakra’s terug in balans komen (om de juiste kleur fles te bepalen is informatie nodig of er onverwerkte en /of terugkerende emoties en eventuele fysieke klachten zijn) Kan ik d.m.v een spiertest voor u doen

  • De regenboogfles kan gebruikt worden als meer dan 1 chakra uit balans is.

  • Internationaal erkende technologie

  • 12% meer energie

  • 25% minder stress

  • De huid is strakker en beter gehydrateerd

Water uit de i9 fles bevat vervolgens alle eigenschappen die gelijk zijn aan die van het gezondste levende water voor een actief en gezond leven. De banden op de fles, die in verschillende chakrakleuren verkrijgbaar zijn, stellen de gebruiker verder in staat om hun potentieel ten volle te benutten. Deze harmoniserende fles kan worden gebruikt door iedereen die proactief is in het verbeteren en behouden van hun gezondheid en welzijn. Dankzij deze innovatieve aanpak zijn we in staat om op elk moment alle nuttige vibraties die ons lichaam nodig heeft te finetunen en in evenwicht te brengen.

I9 winner 2019 .jpg

De persoon waar je van houdt bestaat uit 72,8% water

Klik op afbeelding voor blog info

water bron.jpg

 Water een bron van Leven

Klik op afbeelding voor blog info

AANBIEDING VAN €54,90 VOOR €49,- VOOR  EEN FLES ZO LANG DE VOORRAAD STREKT

Een fles heeft een levenslange garantie op de tag.
De garantie vervalt enkel wanneer de fles gebroken of zwaar beschadigd is. Het verwijderen, bevlekken of beschadigen van de tag of de getallen die zich in de tag bevinden.

i9 garantie 2.jpg

i9 tag - een levenslange garantie

Op elke i9 geïnformeerde chip zit een levenslange garantie.
Let op: bekraste  of op een ander manier beschadigde chips worden niet vervangen.

i9 garantie

Producten met aantoonbare afwijkingen of defecten worden vervangen.

Gebroken fles: i9 flessen zijn voorzien van beschermende, siliconenrubberen ringen. 
Deze bieden echter geen garantie tegen gebroken flessen / glasbreuk.