I9 invloed fles op water

De persoon waar je van houdt bestaat uit 78,2% water

 

Met i9 fles kan de waterstructuur worden veranderd in zijn puurste vorm,waardoor het de smaak en het effect krijgt van een frisse bergbron. Door het juiste evenwicht te vinden, krijgt water de natuurlijke moleculaire structuur terug.

I9 78,2 procent.jpg

VERBETER UW LEVENSKWALITEIT De i9-waterfles verbetert uw leven ten goede door u geïnformeerd en gevitaliseerd water te geven dat uw lichaam zal waarderen.

DRAAGT BIJ AAN EEN BETERE HYDRATATIE Het geheim van het leven ligt in de juiste celvoeding en het vermogen van cellen om afval en gifstoffen af ​​te voeren. Water is het belangrijkste bestanddeel van cellen, weefsels en lichaamsvloeistoffen. Watermoleculen uit i9bottle hebben een grotere biofotonische energie.

HELPT HET GENOTOXICITEITSNIVEAU TE VERMINDEREN Allium-testresultaten tonen aan dat de watergenotoxiciteit in de i9-geïnformeerde waterfles aanzienlijk was verminderd. De Allium-test wordt beschouwd als de standaard in milieumonitoring en wordt gebruikt als de bio-indicator voor het evalueren van milieuverontreiniging.

POSITIEVE VERHOGING VAN VITALITEIT i9 geïnformeerde waterfles verbetert het menselijke energetische bio-veld, afname van stressfactor en aanzienlijk verminderde watergenotoxiciteit.

BEVORDERT VERJONGING & ORGANISME REGENERATIE Onze gezondheid en veroudering houden rechtstreeks verband met de kwaliteit van het water in ons lichaam. Water uit de i9-fles dringt effectief door de celmembranen en bevordert het transport van essentiële voedingsstoffen, waardoor het vermogen van ons lichaam om te verjongen om gezonder te worden en op een meer optimale manier te functioneren wordt verbeterd.