Forever Aloë Heat Lotion

FLP aloe heat lotion.jpg

Als je vermoeide, pijnlijke, overspannen of stijve spieren hebt, brengt de Aloe Heat Lotion soelaas. Het bevat verwarmende bestanddelen, zodat bij het inmasseren ervan de spieren losgemaakt worden, warm worden en kunnen ontspannen. De lotion maakt daarbovenop ook de huid soepel en stevig, dus het kan ook als pure massagelotion gebruikt worden. 

Sportzalf, om vastzittende spieren te masseren. Wordt warm bij pijnlijke spieren en koud bij een (beginnende) ontsteking. Is niet agressief maar niet direct insmeren na een warme douche en oppassen bij smeren in de liezen .Kan baat hebben bij: peesontsteking, gewrichtsontstekingen, muisarm, tenniselleboog, verstuikingen, verzwikkingen, jicht, reuma, artrose, reumatoïde artritis, sportblessures,.....

Voor meer info of om te bestellen, neem contact op via email:

krisma.healing@outlook.com of bel naar 0031 6 559 754 90

Indien er niet wordt opgenomen, spreek dan het antwoordapparaat in, u wordt zsm teruggebeld.

Bestelt u liever zelf, dan gaat dat gemakkelijk via deze button

Komt er links bovenaan niet te staan ‘Uw Forever Business Owner HANNELORE NEVE heet u van harte welkom‘? Dit is een ‘glitch’, gelieve dan bij het gedeelte ‘kassa’ mijn persoonlijke nummer in te geven: 310002082519. Als u in België woont, kunt u de naam van het land bovenaan links veranderen naar Belgium,  Hetzelfde geldt ook als u in een ander land woont dan Nederland.