Forever Aloë Propolis Creme

FLP propolis.jpg

De Aloe Propolis Crème is dikker van textuur dan de voorgaande (en komende) producten. Er werden hier bijenpropolis en kamille-extracten toegevoegd aan de pure aloë vera gel. Het is daarom zowel vochtinbrengend als beschermend voor de huid, terwijl het tegelijkertijd ook de gevoelige huid kalmeert.

Kan baat hebben bij: blaren, kloven, eelt, schimmelnagels, of huidschimmels, candida, couperose, decubitus, ontstekingen van de huid, acné, infecties, eczeem, luieruitslag of geïrriteerde huid bij baby’s, psoriasis, mazelen, gordelroos, wondroos, herpes, aambeien, abces, necrose, ....Perfecte vochtinbrenger voor iedere dag Kalmerende/verzachtende werking op de gevoelige en geïrriteerde huid. Ook voor de acné huid.Trekt snel in de huid.Te gebruiken als handcrème en voetcrème

Voor meer info of om te bestellen, neem contact op via email:

krisma.healing@outlook.com of bel naar 0031 6 559 754 90

Indien er niet wordt opgenomen, spreek dan het antwoordapparaat in, u wordt zsm teruggebeld.

Bestelt u liever zelf, dan gaat dat gemakkelijk via deze button

Komt er links bovenaan niet te staan ‘Uw Forever Business Owner HANNELORE NEVE heet u van harte welkom‘? Dit is een ‘glitch’, gelieve dan bij het gedeelte ‘kassa’ mijn persoonlijke nummer in te geven: 310002082519. Als u in België woont, kunt u de naam van het land bovenaan links veranderen naar Belgium,  Hetzelfde geldt ook als u in een ander land woont dan Nederland.