Forever Aloë MSM Gel

FLP MSM gel 2.jpg

MSM is de afkorting voor ‘Methyl Sulfonyl Methaan’. Dit is een organische zwavelverbinding, welke in bijna alle levende organismes voorkomt. Om soepel, elastisch en stevig te blijven, heeft weefsel namelijk zwavel nodig. Aloe MSM is een combinatie van pure gestabiliseerde aloë vera gel met kruidenextracten. Het zorgt voor een weldadig gevoel bij gevoelige spieren en gewrichten.

Extra verzorging voor het gezicht onder een dagcrème Versnelt celgroei/cel vernieuwing (huid, haar, nagels en kraakbeen). Tegen chronische pijnen. Stimuleert aanmaakkraakbeen. Kan baat hebben bij: eksteroog, (oudere)littekens, blauwe plekken, decubitus, eczeem, wondherstel, herpes, ouderdomsvlekken, pigmentvlekken, puistjes, psoriasis, couperose,... Maar tevens bij gevoelige spieren en gewrichten, sportblessures, gewrichtsontstekingen (artritis), kneuzingen, muisarm, tendinitis, tenniselleboog, ...

Voor meer info of om te bestellen, neem contact op via email:

krisma.healing@outlook.com of bel naar 0031 6 559 754 90

Indien er niet wordt opgenomen, spreek dan het antwoordapparaat in, u wordt zsm teruggebeld.

Bestelt u liever zelf, dan gaat dat gemakkelijk via deze button

Komt er links bovenaan niet te staan ‘Uw Forever Business Owner HANNELORE NEVE heet u van harte welkom‘? Dit is een ‘glitch’, gelieve dan bij het gedeelte ‘kassa’ mijn persoonlijke nummer in te geven: 310002082519. Als u in België woont, kunt u de naam van het land bovenaan links veranderen naar Belgium,  Hetzelfde geldt ook als u in een ander land woont dan Nederland.