Forever Aloë First

Aloe first.jpg

Zoals bij de meeste Forever producten is 100% puur koud gestabiliseerde aloë vera gel het basisingrediënt voor de Aloe First. Het bevat daarbovenop propolis- en plantenextracten, zoals kamille, duizendblad en goudsbloem, wat allemaal voor een kalmerende werking op de huid zorgt. Het is een aanrader voor huidoppervlakken die gevoelig zijn voor aanraking, zoals bij overvloedige blootstelling aan de zon, dus ideaal als afster-sun spray. 

First is ook  te gebruikten voor eerste hulp bij ongelukken: prikt weinig, ontsmet en is bloedstelpend. Kan baat hebben bij, hydrateren van de huid, open wondjes, in je haar tegen klitten, preventief tegen hoofdluis, mond spoelen bij aften en blaasjes en in combinatie met de heat lotion preventief tegen muggenbeten.

First 2.jpg

Voor meer info of om te bestellen, neem contact op via email:

krisma.healing@outlook.com of bel naar 0031 6 559 754 90

Indien er niet wordt opgenomen, spreek dan het antwoordapparaat in, u wordt zsm teruggebeld.

Bestelt u liever zelf, dan gaat dat gemakkelijk via deze button

Komt er links bovenaan niet te staan ‘Uw Forever Business Owner HANNELORE NEVE heet u van harte welkom‘? Dit is een ‘glitch’, gelieve dan bij het gedeelte ‘kassa’ mijn persoonlijke nummer in te geven: 310002082519. Als u in België woont, kunt u de naam van het land bovenaan links veranderen naar Belgium,  Hetzelfde geldt ook als u in een ander land woont dan Nederland.