Forever Aloë Vera Gelly

FLP aloe vera gelly.jpg

Aloe Vera Gelly bestaat voornamelijk uit pure gestabiliseerde aloë vera gel en is zeker bij een droge of schrale huid bijzonder effectief. Het verzacht de gevoelige plekken op de huid. In essentie gelijk aan het binnenste van het aloë vera blad, is deze 100% gestabiliseerde aloë vera gel ook een ideale aftersun crème. De Aloe Vera Gelly draagt bij aan het herstellend vermogen van de huid en biedt verkoeling.

Kan baat hebben bij: droge en schrale huid, blaren, voetwratten, eksterogen, infecties, schaaf- en snijwonden, jeuk, wondroos, gordelroos, herpes, aambeien, abcessen, aften, allergieën, (zonne-) brandwonden, allerlei beten, eczeem, ... Bij brandblaar gelijk erop doen; biedt verkoeling. Te gebruiken als aftersun. Draagt bij aan het herstellend vermogen van de huid Verzorgt de huid bij insectenbeten. Kalmeert de huid na scheren/epileren/harsen. Ook als bodylotion te gebruiken.

Voor meer info of om te bestellen, neem contact op via email:

krisma.healing@outlook.com of bel naar 0031 6 559 754 90

Indien er niet wordt opgenomen, spreek dan het antwoordapparaat in, u wordt zsm teruggebeld.

Bestelt u liever zelf, dan gaat dat gemakkelijk via deze button

Komt er links bovenaan niet te staan ‘Uw Forever Business Owner HANNELORE NEVE heet u van harte welkom‘? Dit is een ‘glitch’, gelieve dan bij het gedeelte ‘kassa’ mijn persoonlijke nummer in te geven: 310002082519. Als u in België woont, kunt u de naam van het land bovenaan links veranderen naar Belgium,  Hetzelfde geldt ook als u in een ander land woont dan Nederland.