Forever Aloë Vera Dranken

FLP 3x verschillende drank.jpg

Stel je eens voor dat je op een aloë vera plantage staat, het blad van een aloë plant opensnijdt en de gel direct kunt proeven. Onze Forever Aloe Vera Gel met 99,7% pure gel komt heel dicht in de buurt! Het is niet voor niets het eerste product dat een certificaat ontving van het International Aloe Science Council (IASC) voor de puurheid en kwaliteit.

Forever Aloe Vera Gel is gemaakt van pure gel uit het binnenblad van de aloë vera plant. Er worden geen suikers en conserveermiddelen toegevoegd tijdens het verwerkingsproces. De drank is een uitstekende aanvulling op een uitgebalanceerd en gezond voedingspatroon.

       Geniet van de natuurlijke smaak van onverdunde gel en profiteer van alle waardevolle eigenschappen         van aloë vera en vitamine C. Precies zoals de natuur het heeft bedoeld.

       Forever gaat voor een puur product. Om de kwaliteit te waarborgen wordt onze aloë vera gel na de             oogst direct verwerkt. De gel wordt verpakt in Tetra Pak verpakkingen die gemaakt zijn van 100%       
       recyclebaar materiaal. 

       De aloë vera gel is afkomstig van onze eigen plantages in Texas en de Dominicaanse Republiek.

       N.B. Glutenvrij.  Aloë vera zoals de natuur het heeft bedoeld

 • 99,7% pure gel uit het binnenblad van de aloë vera plant

 • Zonder conserveermiddelen

 • Suikervrij

 • Glutenvrij

 • Rijk aan vitamine C

 • Natuurlijke, frisse smaak

 • Een uitstekende aanvulling op een gezond voedingspatroon

 • Forever’s Bestseller!

       

       - Ondersteunt een goede spijsvertering

       -Draagt bij aan een goede gezondheid en energiebalans. Rijk aan vitaminen, mineralen en andere 

         voedingsstoffen (in totaal 200 voedingsstoffen)

        Indien u niet weet welke drank u het beste kan drinken , kunt u contact met mij opnemen, zie
        gegevens  onderaan de pagina.
        

       Gebruiksaanwijzing

       Na opening de Aloe vera gel perse in de koelkast bewaren, is dan nog uiterlijk 6 weken houdbaar.
       Schudden voor gebruik !

 

       Het gebruik:

 

 • De eerste 2 dagen:

       2x per dag de 30 ml om je maag en darmen aan de drank te laten wennen.

 • Na 2 dagen neem je 2x 45 ml per dag. We willen graag dat je resultaat ervaart en vertrouwen in het product krijgt. Hierna bepaal je zelf of je aan 2x 30 ml = 60 per dag genoeg hebt, of dat 2x 45 ml = 90 ml per dag voor jou het beste resultaat geeft.

 

       1e keer van de dag

 •  ‘s- morgens op de nuchtere maag een half uur vóór het ontbijt. Wacht tot het ontbijt met het drinken    van hete dranken. 

 

       2e keer van de dag

 • Een half uur vóór het avondeten   

berry.jpg

Aloë is een natuurproduct en zoals alles in de natuur heeft het tijd nodig.

Het beste is om langere tijd elke dag te drinken zodat je lichaam de kans krijgt om te reinigen en zichzelf in balans te brengen.

Het is een vrije keuze, niets moet, alles mag, maar als je tevreden bent over het resultaat en dit wilt behouden (meer energie, je fit voelen) blijf dan dagelijks aloë drinken. Het is net als met alle andere voeding, als je ermee stopt ….

FLP peaches.jpg

Wat merk je als je Aloë gaat drinken?

Als je begint met Aloë te drinken komen er afvalstoffen vrij.
Daarom dien je wat meer water te drinken overdag, 1 tot 1,5 liter

Het Goedkeuringszegel van de International Aloe Science Council op de verpakking van onze producten staat garant voor een verantwoorde kwaliteit Aloë Vera.

Het natuurlijk stabilisatie proces dat Forever Living Products gebruikt waar het bedrijf octrooi op heeft, maakt dat alle kostbare stoffen in de Aloë behouden blijven!

Dit houdt in dat de bewerkte Aloë van Forever Living Products, identiek is aan de verse inhoud van het blad van de Aloë Vera plant. Je krijgt dus volop waar voor je geld!

Forever gebruikt de schil als bemesting op de velden maar nooit in de dranken zoals sommige fabrikanten doen om meer volume te krijgen. Bepaalde stoffen in de schil zullen het slijmvlies van maag en darmen irriteren.

Door het drinken van Aloë Vera Gel krijgen we belangrijke ingrediënten binnen die tegenwoordig in veelal te lage dosis in ons voedsel zitten. Hieronder zijn 19 van de 20 aminozuren die het menselijk lichaam nodig heeft, waarvan 7 van de 8 simpelweg niet door het lichaam aangemaakt kunnen worden. De gel geeft het lichaam voldoende van deze stoffen om complexe enzymsystemen optimaal te laten verlopen. Dit betekent dat het lichaam op 100% kan functioneren. Het resultaat: je voelt je geweldig en de meesten zullen merken dat dit ook nog eens gepaard gaat met een ijzersterke weerstand

Voor meer info of om te bestellen, neem contact op via email:

krisma.healing@outlook.com of bel naar 0031 6 559 754 90

Indien er niet wordt opgenomen, spreek dan het antwoordapparaat in, u wordt zsm teruggebeld.

Bestelt u liever zelf, dan gaat dat gemakkelijk via deze button

Komt er links bovenaan niet te staan ‘Uw Forever Business Owner HANNELORE NEVE heet u van harte welkom‘? Dit is een ‘glitch’, gelieve dan bij het gedeelte ‘kassa’ mijn persoonlijke nummer in te geven: 310002082519. Als u in België woont, kunt u de naam van het land bovenaan links veranderen naar Belgium,  Hetzelfde geldt ook als u in een ander land woont dan Nederland.