Forever Sonya Iluminating Gel

FLP Sonya Iluminiating gel .jpg

Geef je huid een natuurlijke glans met de Illuminating Gel. Aloë vera en andere krachtige botanische ingrediënten ondersteunen actief een mooie gloed en frisse uitstraling. De formule is speciaal ontwikkeld voor de gecombineerde huid.

  • Een milde formule speciaal voor de gemengde huid

  • Met aloë vera gel en andere botanische ingrediënten

  • Stimuleert een stralende huid met een mooie glans

  • Vermindert de zichtbaarheid van grove poriën

  • Parfumvrij

  • IASC gecertificeerd

Sonya Illuminating gel stimuleert een mooie, natuurlijke glans op je gezicht. Je huid oogt direct weer fris en energiek. Met toevoegingen van zoethoutwortel en een sterke mix van algen, omdat ze een positief effect hebben op de teint van je huid. Ook helpen ze eventuele vlekjes vervagen. Het toegevoegde klaverbloemextract helpt bij het verminderen van de zichtbaarheid van grove poriën.

De formule is aangevuld met een unieke combinatie van Aziatische ingrediënten, waaronder morus alba (moerbei), artemisia capillaris bloemextract en Ziziphus Jujuba (Chinese Dadelboom). Deze Oosterse botanicals ondersteunen een stralende, gehydrateerde huid die natuurlijk glanst.

Voor meer info of om te bestellen, neem contact op via email:

krisma.healing@outlook.com of bel naar 0031 6 559 754 90

Indien er niet wordt opgenomen, spreek dan het antwoordapparaat in, u wordt zsm teruggebeld.

Bestelt u liever zelf, dan gaat dat gemakkelijk via deze button

Komt er links bovenaan niet te staan ‘Uw Forever Business Owner HANNELORE NEVE heet u van harte welkom‘? Dit is een ‘glitch’, gelieve dan bij het gedeelte ‘kassa’ mijn persoonlijke nummer in te geven: 310002082519. Als u in België woont, kunt u de naam van het land bovenaan links veranderen naar Belgium,  Hetzelfde geldt ook als u in een ander land woont dan Nederland.