Forever Lean

FLP Lean.jpg

Forever Lean is bedoeld om je vetverbranding te het stimuleren en tegelijkertijd je hongergevoel te verminderen. Werk je aan een gezonde levensstijl? Dan is Forever Lean een mooie aanvulling op je dagelijkse voeding en beweging. Forever Lean bevat witte boonextract, cactusvijg extract en is rijk aan chroom. Dit mineraal draagt bij aan het normaal metabolisme van macronutriënten (koolhydraten, vetten en eiwitten). Ook helpt het bij de instandhouding van normale bloedsuikergehalten. Forever Lean is glutenvrij!

Forever Lean sluit goed aan op het Forever F.I.T. programma. Een programma dat je kunt volgen om je  gezonde levensstijl een boost te geven, ongeacht hoe sportief je bent en hoeveel kennis je hebt over gezonde voeding. Het gebruik van Forever Lean is eenvoudig; je neemt een capsule voorafgaand aan de maaltijd of voordat je gaat genieten van je -gezonde- tussendoortje. 

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid:

Neem tot maximaal vier keer per dag, direct voor de maaltijd of snack, 1 capsule met water in.

Voor meer info of om te bestellen, neem contact op via email:

krisma.healing@outlook.com of bel naar 0031 6 559 754 90

Indien er niet wordt opgenomen, spreek dan het antwoordapparaat in, u wordt zsm teruggebeld.

Bestelt u liever zelf, dan gaat dat gemakkelijk via deze button

Komt er links bovenaan niet te staan ‘Uw Forever Business Owner HANNELORE NEVE heet u van harte welkom‘? Dit is een ‘glitch’, gelieve dan bij het gedeelte ‘kassa’ mijn persoonlijke nummer in te geven: 310002082519. Als u in België woont, kunt u de naam van het land bovenaan links veranderen naar Belgium,  Hetzelfde geldt ook als u in een ander land woont dan Nederland.