verander je gedachten flp 2.jpg

Forever Living 

FBO.jpg

Forever Living Products is marktleider op het gebied van aloë vera producten.

We hebben meer dan 150 natuurlijke, hoogwaardige producten op gebied van voeding, ondersteuning van de gezondheid, huidverzorging, persoonlijke verzorging en cosmetica. Elk product voldoet aan de hoogste standaarden van kwaliteit en puurheid.

Indien je de weldaad van onze producten wilt ontdekken en testen, is dat mogelijk.

Contact gegevens staan onderaan deze pagina of via contact formulier.

Hoe werken wij?


Bij Forever Living Products verwerken wij meer dan 30 miljoen liter pure aloë vera per jaar. Ter illustratie: we zijn verantwoordelijk voor ruim 60 procent van de wereldproductie van aloë vera. Dit maakt ons wereldwijd de grootste teler, producent en distributeur van aloë vera producten. Dat neemt een grote verantwoordelijkheid met zich mee. Vandaar dat we een strikte werkwijze hanteren, inclusief belangrijke normen en waarden.

Alles in eigen beheer

Het teelt-, productie- en logistieke proces is vanaf het begin tot het einde volledig in eigen beheer. Het begint met onze aloë vera plantages en agrarische voorzieningen in de Dominicaanse Republiek en Mission, Texas (USA). De geoogste aloë vera gel wordt vervolgens -ter plekke- binnen enkele uren aseptisch verpakt en vervoerd om verwerkt te worden in de fabrieken Aloe Vera of America (Dallas) en Aloe Vera of Europe. Omdat we van begin tot eind betrokken zijn, kunnen wij iedere stap controleren. Van de kwaliteit van de grondstof, de plantages tot en met het eindproduct.

Kwaliteit als grootste pijler

Om er zeker van te zijn dat onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen, sturen wij in het gehele productieproces aan op kwaliteit. Voordat een product geproduceerd wordt, worden de grondstoffen grondig geïnspecteerd. Na productie vinden wederom inspecties plaats voordat de producten worden vrijgegeven door Aloe Vera of America (AVA). AVA voert jaarlijks 1.4 miljoen testen uit, om zo de beste producten te selecteren. Consumenten krijgen dus uitsluitend producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Gecertificeerde kwaliteit

De kwaliteit van de producten is onafhankelijk beoordeeld en beloond met het International Aloe Science Council (IASC)-certificaat. Dit is het bewijs dat onze aloë vera gel voldoet aan de hoogste wereldwijde standaarden van kwaliteit en puurheid

top 8 titel.jpg
foto top 8.jpg

In dit artikel gaan we dieper in op de argumenten waarom ieder huishouden een kannetje gel in de koelkast zou moeten hebben. Met dank aan Dr. Peter Atherthon uit de UK. Na het lezen van de top 8 redenen om Aloë vera gel te drinken begrijpt u waarom aloë vera de bijnaam "Wonderplant"heeft gekregen.

1. Een uitstekende mix voor een goede gezondheid !
Door het drinken van aloë vera gel krijgen we belangrijke ingrediënten binnen die tegenwoordig in veelal te lage dosis in ons voedsel zitten. Aloë Vera Gel van Forever Living bevat 200 voedingsstoffen. Hieronder zijn 19 van de 20 aminozuren die het menselijk lichaam nodig heeft, waarvan 7 van de 8 simpelweg niet door het lichaam aangemaakt kunnen worden. Het drinken van Aloë vera gel geeft het lichaam voldoende van deze stoffen om complexe enzymsystemen optimaal te laten verlopen. Dit betekent dat het lichaam op 100% kan functioneren.
Het resultaat: je voelt je geweldig en de meesten zullen merken dat dit ook nog eens gepaard gaat met een ijzersterke weerstand.

2. Een goede bron van vitaminen
Aloë vera bevat een uitgebreide reeks van vitaminen en spoorelementen vitamine B12, wat zelden voorkomt in planten.Naast vitamine A, bevat aloë vera vitaminen uit de B-groep (8-tal), vitamine C en foliumzuur.
Veel van deze vitaminen kunnen niet door het lichaam opgeslagen worden en moeten dus constant aangevuld worden door middel van onze voeding. En wat is er nu een betere manier dan het drinken van een dagelijkse portie Aloë Vera Gel, waarbij we ook nog eens ons afweersysteem versterken ?

3. Een goede bron van mineralen
Een aantal mineralen die we aantreffen in de Aloë Vera Gel omvatten calcium, natrium, kalium, ijzer, chroom, magnesium, mangaan, koper en zink. Dit heeft te maken met het feit dat deze plant vooral neigt te groeien in gebieden waar bodems rijk zijn aan deze belangrijke bouwstoffen. De wortels van de plant zijn in staat om deze mineralen aan de bodem te onttrekken en ze via de gel van het blad van de aloë vera plant aan ons door te geven.

4. Weerstand verhogend
In het binnenste van het blad, bevinden zich een lange keten van polysacharide (meervoudige suikerstoffen). Deze bezitten de eigenschap om ons te kunnen helpen vanuit de darmflora, de weerstand tegen ongunstige bacteriën te verhogen. Deze positieve effecten van aloë vera kunnen door het drinken van de Aloë Vera Gel bewerkstelligd worden.

5. Stimuleren van celgroei
Fibroblasten zijn gespecialiseerde cellen die in de huid aangetroffen worden, en wiens functie het is om collageen en elastine aan te maken. Deze vezels geven de huid haar structuur en laten het er stevig en elastisch uitzien.
Dit is niet alleen vanuit cosmetisch oogpunt erg prettig, maar ook met het oog op herstel van de huid. Collageen en elastine zorgen immers voor een raamwerk waar de nieuwe huidcellen overheen kunnen groeien. Aloë vera is in staat om dit proces van collageen en elastine aanmaak te stimuleren en bevordert zo het herstellend vermogen van de huid.

6. Het effect op de huid
Wanneer er nieuwe  huidcellen ontstaan in de basale cellen laag, diep onder de opperhuid zijn ze groot en levendig.
Na ongeveer 21-28 dagen bereiken deze nieuwe huidcellen (de zogenaamde keratinoocyten), de oppervlakte. Maar ze zijn dan nog slechts een schaduw van hun eerdere verschijningsvorm. De cellen zijn omgezet in dunne vlokken keratine
die uiteindelijk afschilferen. Aloë Vera Gel bevat een cocktail van essentiële voedingsstoffen die de basiscellen voeden waardoor de huid gezonder blijft. Hierdoo kan de huid haar vitale functies efficiënter uitvoeren en ziet de huid er veel beter uit.

7. Positief effect op de darmflora
Aloë vera is in velerlei opzichten een natuurlijke "balansbrenger". Dat geldt met name binnen in de darmen waar het hlept om de verhoudingen tussen bacteriën en en gisten te regelen. Op verschillende momenten kunnne mensen een onevenwichtigheid  hierin ontwikkelen die tot problemen in de darmen kunnen leiden. Net als probiotics, kan aloë vera dit soort situaties te normaliseren.

8. Een gezonde spijsvertering 
Aloë vera heeft een geweldige, nuttige werking op de darmfunctie wat resulteert in een vlotte en efficiënte doorvoer van de darminhoud. Aloë vera levert zo een een belangrijke bijdrage aan een goede wering van het spijsverteringskanaal. Het zorgt ervoor dat de voedingsstoffen uit onze voeding worden opgenomen in onze bloedbaan. Door het drinken van Aloë Vera Gel zijn de darmen beter in staat om deze voedingsstoffen , vooral de proteïne, op te nemen.
Conclusie: Elke dag gedronken, puur of gemixt met vruchtensap, Pomesteen Power of water is Aloë Vera Gel één van de beste voedingssupplementen die te krijgen is !

Ervaart u een ongemak en wilt u weten hoe dit op een natuurlijke manier ondersteunt kan worden ?

Stuur dan een email: krisma.healing@outlook.com of bel naar 0031 6 559 754 90

Indien er niet wordt opgenomen, spreek dan het antwoordapparaat in, u wordt zsm teruggebeld.

Forever Aloë Dranken

Voor info klik op de afbeelding

FLP 3x verschillende drank.jpg

Voor meer info of om te bestellen, neem contact op via email:

krisma.healing@outlook.com of bel naar 0031 6 559 754 90

Indien er niet wordt opgenomen, spreek dan het antwoordapparaat in, u wordt zsm teruggebeld.

Direct bestellen?

Dat is mogelijk via de button webshop

Komt er links bovenaan niet te staan ‘Uw Forever Business Owner HANNELORE NEVE heet u van harte welkom‘? Dit is een ‘glitch’, gelieve dan bij het gedeelte ‘kassa’ mijn persoonlijke nummer in te geven: 310002082519. Als u in België woont, kunt u de naam van het land bovenaan links veranderen naar Belgium,  Hetzelfde geldt ook als u in een ander land woont dan Nederland.

Essentials

Forever Bright Toothgel

Forever ever shield deodorant stick

Voor info klik op de afbeelding

Voor info klik op de afbeelding

FLP bright  hartje.jpg

Forever Liquid Soap

Voor info klik op de afbeelding

FLP ever shield deo.jpg

Forever Avocado Face & Body Soap

Voor info klik op de afbeelding

FLP liquid soap.jpg
FLP avocadosoap.jpg

Forever Shampoo

& Conditioner

Forever Instant

Hand Cleanser​

Voor info klik op de afbeelding

Voor info klik op de afbeelding

FLP shampoo en conditioning.jpg
Forever Instant Hand Cleanser.jpg

Forever Infinite Line

Infinite line .jpg

Forever Infinite Restoring Crème

Voor info klik op de afbeelding

FLP infinite.jpg

Forever Infinite Hydrating Cleanser

Voor info klik op de afbeelding

FLP Infinite hydrating cleanser.jpg

Forever Infinite Firming Serum

Voor info klik op de afbeelding

FLP infinite serum.jpg

Forever Infinite Firming Complex

Voor info klik op de afbeelding

flp firming complex.jpg

Forever Infinite For Men

Voor info klik op de afbeelding

FLP Infinite for men 2.jpg

Forever Sonya Line

Forever Sonya Cleanser

Voor info klik op de afbeelding

FLP Sonya refreshing gel cleanser.jpg

Forever Sonya Illuminating gel

Voor info klik op de afbeelding

FLP Sonya Iluminiating gel .jpg

Forever Sonya Moisturizer

Voor info klik op de afbeelding

FLP Sonya soothing gel moisturizer.jpg

Forever Sonya Gel Mask

Voor info klik op de afbeelding

FLP Sonya refinig gel mask.jpg

Forever Sonya Deep Moisturizing cream

Voor info klik op de afbeelding

FLP deep sonya.jpg

Forever Targeted Line

FLP targeted line.jpg

Targeted Protecting Day Lotion SPF 20

Voor info klik op de afbeelding

FLP Targetes protecting day lotion.jpg

Targeted Aloe Activator

Voor info klik op de afbeelding

FLP aloe activator .jpg

Forever Aloe Bio Cellulose Mask

Voor info klik op de afbeelding

FLP aloe bio cellulose mask award.jpg

Hydrating Serum

Voor info klik op de afbeelding

Hydrating serum .jpg

Targeted Soothing Exfoliator

Voor info klik op de afbeelding

FLP smoothing exfoliator.jpg

Targeted Balancing Toner

Voor info klik op de afbeelding

FLP Toner.jpg

Targeted Awakening Eye Cream

Voor info klik op de afbeelding

FLP awakening eye cream.jpg

Forever Aloë First

Voor info klik op de afbeelding

Aloe first.jpg

Care For Your Skin

Forever Marine mask

Voor info klik op de afbeelding

FLP Marine mask.jpg

Forever R3 Factor

Voor info klik op de afbeelding

FLP R3 factor.jpg

Forever Aloë Vera Gelly

Voor info klik op de afbeelding

FLP aloe vera gelly.jpg

Forever Aloë Heat Lotion

Voor info klik op de afbeelding

FLP aloe heat lotion.jpg

Forever Aloë Lotion

Voor info klik op de afbeelding

FLP aloe lotion.jpg

Forever Gentleman's Pride

Voor info klik op de afbeelding

FLP gentlemans pride.jpg

Forever Aloë Vera Scrub

Voor info klik op de afbeelding

FLP aloe scrub.jpg

Forever Aloë  Travelkit

Voor info klik op de afbeelding

FLP travelkit.jpg

Forever Alpha E-Factor

Voor info klik op de afbeelding

FLP alpha e factor 3.jpg

Forever Epiblanc

Voor info klik op de afbeelding

FLP epiblanc.jpg

Forever Aloë  propols Creme

Voor info klik op de afbeelding

FLP propolis.jpg

Forever Aloë MSM Gel

Voor info klik op de afbeelding

FLP MSM gel 2.jpg

Forever Aloë Moisturizing Lotion

Voor info klik op de afbeelding

FLP aloe moisturizng lotion.jpg

Forever 25th Edition

Voor info klik op de afbeelding

FLP 25th edition.jpg

Forever Aloë  Lips

Voor info klik op de afbeelding

FLP aloe lips.jpg

Forever Aloë  Sunscreen

Voor info klik op de afbeelding

FLP Sunscreen.jpg

Forever Aloë Blossom Herbal Tea

Voor info klik op de afbeelding

FLP aloe blossom herbal tea.jpg

Duurzaam schoonmaken

Forever Aloë MPD 2x Ultra

Voor info klik op de afbeelding

FLP MPD.jpg

Forever Lean

Voor info klik op de afbeelding

FLP Lean.jpg

Forever Garcinia Plus

Voor info klik op de afbeelding

FLP Garcinia plus.jpg

Voedingssupplementen

Voor info klik op de afbeelding

FLP voedingssupplementen.jpg

Forever F.I.T.

Voor info klik op de afbeelding

FLP FIT.jpg

Vind je het belangrijk om fit en op gewicht te blijven en regelmatig te sporten? Of ben je bezig met afvallen, op weg naar jouw streefgewicht? Dan heeft het Forever assortiment je veel te bieden. Ontdek onze hoogstaande producten die jou ondersteunen in een actieve en vitale levensstijl. Geniet van lekkere proteïne shakes en smaakvolle proteïnerepen. En profiteer van de voordelen van onze voedingssupplementen. Alles wat je nodig hebt om er beter uit te zien en je beter te voelen!

Bent u ook Fan geworden van Forever Aloë Vera producten ?

Dan heb ik goed nieuws !  Voor meer info stuur een email naar: krisma.healing@outlook.com

FLP shampoo.jpg