Forever Living 

Forever Living Products is marktleider op het gebied van aloë vera producten.

We hebben meer dan 150 natuurlijke, hoogwaardige producten op gebied van voeding, ondersteuning van de gezondheid, huidverzorging, persoonlijke verzorging en cosmetica. Elk product voldoet aan de hoogste standaarden van kwaliteit en puurheid.

Indien je de weldaad van onze producten wilt ontdekken en testen, is dat mogelijk.

Contact gegevens staan onderaan deze pagina of via contact formulier.

Hoe werken wij?


Bij Forever Living Products verwerken wij meer dan 30 miljoen liter pure aloë vera per jaar. Ter illustratie: we zijn verantwoordelijk voor ruim 60 procent van de wereldproductie van aloë vera. Dit maakt ons wereldwijd de grootste teler, producent en distributeur van aloë vera producten. Dat neemt een grote verantwoordelijkheid met zich mee. Vandaar dat we een strikte werkwijze hanteren, inclusief belangrijke normen en waarden.

Alles in eigen beheer

Het teelt-, productie- en logistieke proces is vanaf het begin tot het einde volledig in eigen beheer. Het begint met onze aloë vera plantages en agrarische voorzieningen in de Dominicaanse Republiek en Mission, Texas (USA). De geoogste aloë vera gel wordt vervolgens -ter plekke- binnen enkele uren aseptisch verpakt en vervoerd om verwerkt te worden in de fabrieken Aloe Vera of America (Dallas) en Aloe Vera of Europe. Omdat we van begin tot eind betrokken zijn, kunnen wij iedere stap controleren. Van de kwaliteit van de grondstof, de plantages tot en met het eindproduct.

Kwaliteit als grootste pijler

Om er zeker van te zijn dat onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen, sturen wij in het gehele productieproces aan op kwaliteit. Voordat een product geproduceerd wordt, worden de grondstoffen grondig geïnspecteerd. Na productie vinden wederom inspecties plaats voordat de producten worden vrijgegeven door Aloe Vera of America (AVA). AVA voert jaarlijks 1.4 miljoen testen uit, om zo de beste producten te selecteren. Consumenten krijgen dus uitsluitend producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Gecertificeerde kwaliteit

De kwaliteit van de producten is onafhankelijk beoordeeld en beloond met het International Aloe Science Council (IASC)-certificaat. Dit is het bewijs dat onze aloë vera gel voldoet aan de hoogste wereldwijde standaarden van kwaliteit en puurheid

Direct bestellen?

Dat is mogelijk via de button webshop

Wilt u een altijd blijvende korting van 15% op uw aankoopprijs excl btw bij Forever Living ontvangen ?

       Stuur dan eerst email naar 

       krisma.healing@outlook.com of
       een whatsapp naar 

       0031 6 559 754 90 met het 

       verzoek voor de aanmeld-

       procedure.

       Een paar aandachtspunten:

  • Er is geen enkele verplichting als u zich aanmeldt. Er zijn ook geen kosten hier aan verbonden.

  • U kunt bestellen wanneer u wilt.

  • U ontvangt een novus customer nummer en krijgt dan de korting op ons hele assortiment.

  • We brengen u als eerste op de hoogte van alle updates over nieuwe producten, acties en nieuws. 

  • Let op: als u na het volgen van de aanmeldprocedure wilt shoppen met uw novus customer nummer, log dan in op de site met uw ontvangen registratiegegevens. 

  • De bedragen die u in de shop ziet zijn exclusief btw. Aan het einde ziet u voordat u afrekent de bedragen inclusief BTW

  • Minimaal bestelbedrag is 50 euro excl BTW. De korting is 15% op het aankoopbedrag exclusief BTW.  

Indien u vragen over de producten heeft, kunt u uiteraard contact met mij opnemen

In dit artikel gaan we dieper in op de argumenten waarom ieder huishouden een kannetje gel in de koelkast zou moeten hebben. Met dank aan Dr. Peter Atherthon uit de UK. Na het lezen van de top 8 redenen om Aloë vera gel te drinken begrijpt u waarom aloë vera de bijnaam "Wonderplant"heeft gekregen.

1. Een uitstekende mix voor een goede gezondheid !

Door het drinken van aloë vera gel krijgen we belangrijke ingrediënten binnen die tegenwoordig in veelal te lage dosis in ons voedsel zitten. Aloë Vera Gel van Forever Living bevat 200 voedingsstoffen. Hieronder zijn 19 van de 20 aminozuren die het menselijk lichaam nodig heeft, waarvan 7 van de 8 simpelweg niet door het lichaam aangemaakt kunnen worden. Het drinken van Aloë vera gel geeft het lichaam voldoende van deze stoffen om complexe enzymsystemen optimaal te laten verlopen. Dit betekent dat het lichaam op 100% kan functioneren.

Het resultaat: je voelt je geweldig en de meesten zullen merken dat dit ook nog eens gepaard gaat met een ijzersterke weerstand.

2. Een goede bron van vitaminen

Aloë vera bevat een uitgebreide reeks van vitaminen en spoorelementen vitamine B12, wat zelden voorkomt in planten.Naast vitamine A, bevat aloë vera vitaminen uit de B-groep (8-tal), vitamine C en foliumzuur.

Veel van deze vitaminen kunnen niet door het lichaam opgeslagen worden en moeten dus constant aangevuld worden door middel van onze voeding. En wat is er nu een betere manier dan het drinken van een dagelijkse portie Aloë Vera Gel, waarbij we ook nog eens ons afweersysteem versterken ?

3. Een goede bron van mineralen

Een aantal mineralen die we aantreffen in de Aloë Vera Gel omvatten calcium, natrium, kalium, ijzer, chroom, magnesium, mangaan, koper en zink. Dit heeft te maken met het feit dat deze plant vooral neigt te groeien in gebieden waar bodems rijk zijn aan deze belangrijke bouwstoffen. De wortels van de plant zijn in staat om deze mineralen aan de bodem te onttrekken en ze via de gel van het blad van de aloë vera plant aan ons door te geven.

4. Weerstand verhogend

In het binnenste van het blad, bevinden zich een lange keten van polysacharide (meervoudige suikerstoffen). Deze bezitten de eigenschap om ons te kunnen helpen vanuit de darmflora, de weerstand tegen ongunstige bacteriën te verhogen. Deze positieve effecten van aloë vera kunnen door het drinken van de Aloë Vera Gel bewerkstelligd worden.

5. Stimuleren van celgroei

Fibroblasten zijn gespecialiseerde cellen die in de huid aangetroffen worden, en wiens functie het is om collageen en elastine aan te maken. Deze vezels geven de huid haar structuur en laten het er stevig en elastisch uitzien.

Dit is niet alleen vanuit cosmetisch oogpunt erg prettig, maar ook met het oog op herstel van de huid. Collageen en elastine zorgen immers voor een raamwerk waar de nieuwe huidcellen overheen kunnen groeien. Aloë vera is in staat om dit proces van collageen en elastine aanmaak te stimuleren en bevordert zo het herstellend vermogen van de huid.

6. Het effect op de huid

Wanneer er nieuwe  huidcellen ontstaan in de basale cellen laag, diep onder de opperhuid zijn ze groot en levendig.

Na ongeveer 21-28 dagen bereiken deze nieuwe huidcellen (de zogenaamde keratinoocyten), de oppervlakte. Maar ze zijn dan nog slechts een schaduw van hun eerdere verschijningsvorm. De cellen zijn omgezet in dunne vlokken keratine

die uiteindelijk afschilferen. Aloë Vera Gel bevat een coctail van essentiële voedingsstoffen die de basiscellen voeden waardoor de huid gezonder blijft. Hierdoo kan de huid haar vitale functies efficiënter uitvoeren en ziet de huid er veel beter uit.

7. Positief effect op de darmflora

Aloë vera is in velerlei opzichten een natuurlijke "balansbrenger". Dat geldt met name binnen in de darmen waar het hlept om de verhoudingen tussen bacteriën en en gisten te regelen. Op verschillende momenten kunnne mensen een onevenwichtigheid  hierin ontwikkelen die tot problemen in de darmen kunnen leiden. Net als probiotics, kan aloë vera dit soort situaties te normaliseren.

8. Een gezonde spijsvertering 

Aloë vera heeft een geweldige, nuttige werking op de darmfunctie wat resulteert in een vlotte en efficiënte doorvoer van de darminhoud. Aloë vera levert zo een een belangrijke bijdrage aan een goede wering van het spijsverteringskanaal. Het zorgt ervoor dat de voedingsstoffen uit onze voeding worden opgenomen in onze bloedbaan. Door het drinken van Aloë Vera Gel zijn de darmen beter in staat om deze voedingsstoffen , vooral de proteïne, op te nemen.

Conclusie: Elke dag gedronken, puur of gemixt met vruchtensap, Pomesteen Power of water is Aloë Vera Gel één van de beste voedingssupplementen die te krijgen is !

Contact

Praktijk Ortho Therapeut Krisma

Stanleystraat 36

4562 AW Hulst

Email: krisma.healing@outlook.com

Gsm: 0031-6 559 754 90  (best bereikbaar tussen 17.30u en 18.30u)

Enkel telefoonnummers met nummerherkenning worden opgenomen