quantumvierkant.jpg

Quantum healing

Quantum healing is een zeer efficiënte methode om onverwerkte emoties, incidenten en trauma’s op een bijzonder,snelle en plezierige manier op te sporen en los te laten. 

Hiervoor zijn geen lange praatsessies nodig en de cliënt hoeft niet opnieuw de onverwerkte incidenten te beleven. 

Tevens is het geschikt voor bijvoorbeeld niet kunnen afslanken, niet kunnen stoppen met roken, relatie problemen enz. Binnen korte termijn zijn indrukwekkende resultaten en veranderingen merkbaar.
Dat komt doordat Quantum healing de echte oorzaak achter de klacht aanpakt en niet enkel het symptoom.

q 900px 2.jpg

Iedere dag reageer je bewust en onbewust op alles wat  u waarneemt. Uw gedrag wordt hierdoor bepaald en er
ontstaan onbewuste patronen en  onverwerkte emoties die opgeslagen worden in het onderbewustzijn en celgeheugen van uw lichaam. In ons onderbewustzijn ligt dus onze hele geschiedenis, alle ervaringen welke we hebben opgedaan,opgeslagen.
We weten ons nog veel te herinneren, maar ook heel veel niet.
Veel zaken liggen niet meer aan de oppervlakte, daar zijn we ons niet meer van bewust.

 

Emoties welke niet verwerkt zijn of gebeurtenissen welke u als kind niet hebt begrepen, liggen ook opgeslagen in ons onderbewustzijn. De onverwerkte emoties en onbewuste patronen zetten zich vast in het lichaam en worden omgezet in gifstoffen. Hierdoor verzwakt je immuunsysteem en organen.


Dit kan leiden tot klachten en/of ziektes. Met Quantum healing gaan we op zoek naar welke emoties en / of gebeurtenissen in het verleden onopgelost zijn en er nu de reden van zijn dat je niet verder komt met het oplossen van uw obstakel(s).

De techniek

Quantum healing maakt gebruik van “de spiertest”, een techniek die ontleend is aan de kinesiologie.
Door middel van de spiertest wordt gecommuniceerd met het onderbewustzijn. Het is wetenschappelijk bewezen dat als men bewust iets zegt  waarmee het onderbewuste niet congruent is, er een spierverslapping optreedt. 

Op dit gegeven is ook de bekende leugendetector gebaseerd.


Omdat in het onderbewustzijn alle informatie over uw eigen verleden met u meedraagt, kunt u via een spiertestmethode en middels het stellen van gerichte vragen op zoek gaan naar de kern van uw probleem.

Zodra de eigenlijke oorzaak van dit probleem helder is, kan de bijbehorende emotie verwerkt worden en vindt genezing plaats.

quantum1.jpg

Voor wie en waarom is Quantum healing

Quantum healing is niet aan leeftijd gebonden.

Het is toepasbaar voor iedere mentale klacht en is ondersteunend voor fysieke klachten die meestal een gevolg zijn van mentale disbalans. Het is ook bestemd voor o.a. stress, gebrek aan zelfvertrouwen, lage eigenwaarde,
neerslachtigheid, allergie/voedselintolerantie,fobieën en slapeloosheid.

De duur van een sessie wordt ter plaatse bekeken. Dit is afhankelijk van de mentale draagkracht. 

Quantum healing is een complementaire geneeswijze.

Het vervangt niet de reguliere geneeskunde en stelt geen medische diagnose