gezicht bloem.jpg

Behandelingen

bladeren.jpg

Bij Krisma Healing kunt u terecht voor diverse behandelingen.  U kunt kiezen voor een behandeling die een therapeutisch, ontspannend of  cosmetisch karakter heeft.  Heeft u twijfels over welke behandeling of massagevorm het beste bij u past, neem dan gerust, vrijblijvend contact met mij op. Voor meerdere behandelingen en massagevormen vindt u uitgebreide informatie door te  scrollem onder het tabblad "behandelingen" bovenaan

Flyerdrukland Krisma.jpg

Mijn Energetische massage met therapeutische werking onderscheid zich in puurheid en de krachtige werking om vanuit mijn gevoel energetische blokkades op te sporenDeze massage werkt diep in op zowel fysiek als emotioneel gebied en zorgt ook voor een intense ontspanning.

No cure No pay !

Als u nog nooit van een Energetische massage hebt gehoord en niet zelf een behandeling hebt beleefd, dan zal u misschien moeite hebben om te geloven dat dit een heel effectieve methode is om fysieke en / of emotionele problemen op te lossen. Dan is de stap naar een directe behandeling misschien wel te groot.

Om voor u die drempel wat te verlagen, kunt u een aantal recensies van mijn cliënten zien op mijn website. Misschien is dat genoeg om het zelf eens te proberen?

 

Stelt uzelf dan de vraag wat het u waard is om van uw problemen verlost te worden als u zou weten dat het echt werkt?

 

Stelt u eens voor hoe het zou zijn als u zorgeloos kunt genieten, om lekker in uw vel te zitten, verlossing van fysieke en mentale pijnen, een ontspannen en onbezorgd leven te leiden, blij en gelukkig, dat u beschikt over voldoende energie en u fit en vitaal voelt. Als u ‘ja’ zegt tegen een therapeutische, energetische massage, zegt u ‘ja’ tegen uzelf. En dat bent u waard!

 

Om de keuze nog makkelijker voor u te maken heb ik besloten om nieuwe mogelijke klanten kennis te laten maken om éénmalig No Cure - No Pay aan te bieden !

Het eerste kwartier is vrijblijvend zodat mensen die graag eerst even willen afstemmen een proefoptie aan te reiken. Als u zich er niet prettig bij voelt, dan bent u geen vergoeding verschuldigd.

Ik vind uw tevredenheid belangrijker dan mijn beloning.

Het is heerlijk als je gewoon een gelukkig en evenwichtig leven kan leiden. Als je geen lichamelijke klachten hebt, geen stress en in balans bent met jezelf. 

Wanneer je niet helemaal lekker in je vel zit, komt dat door energetische blokkades in je lichaam.
Alles in het lichaam bestaat uit energie. De cellen, de weefsels, de spieren en de botten zijn allemaal uit energetische componenten opgebouwd. Verharding in de weefsels zijn
ophopingen van energie.Soms zijn er zoveel ophopingen aanwezig dat het niet meer kan stromen.

Het lichaam raakt dan geblokkeerd en veroorzaakt ziektes op zowel fysiek als emotioneel gebied. 

 

Ons lichaam is zeer intelligent en goed in staat om dit soort foutjes te repareren of te corrigeren.
Maar als er teveel van dit soort kleine onvolkomenheden
in het lichaam plaats gaan vinden, dan wordt het voor 't lichaam steeds moeilijker om alle
vervuiling te verwijderen.Door de aandacht hierop te richten in het lichaam, kan deze energie 
weer gaan stromen

In mijn praktijk streef ik naar perfectie! 

Met zeer hoogwaardige, natuurlijke producten werk ik aan het resultaat.


Graag overtuig ik u met een energetische massage met therapeutische,werking.

lotus juiste.jpg

Praktijk Ortho Therapeut Krisma