Voorwaarden BEMER testen

Het is begrijpelijk dat u graag uw eerste resultaten zou willen ervaren en testen. Dit is mogelijk door een BEMER te testen voor een proefperiode. U krijgt een volledig nieuw systeem conform de voorwaarden

Als u het toestel wilt terugbezorgen. De testfase kan op elk gewenst ogenblik in de loop van die 8 weken worden stopgezet. Test- en verwerkingskosten worden in dat geval niet terugbetaald. Uw BEMER-partner Nederland Hannelore Neve  zal u begeleiden tijdens de testfase en u ook wijzen op de afloop van de testfase.

BEMER prijzen huren en testen

Wilt u de Bemer proberen en wilt u de prijzen weten? Vul dan onderaan op deze pagina het contactformulier in. Ik zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. 

Nadat de bestelling voor het HUREN en TESTEN van de BEMER door mij is ingevoerd in het online bestelformulier „BEMER Testen“, ontvangt U een orderbevestiging en een voorschotfactuur voor de test- en verwerkingskosten.

U krijgt van BEMER Int. AG. een voorschot factuur opgestuurd, zodat u deze kunt overmaken. 

Na ontvangst van het factuurbedrag wordt de gekozen BEMER-set opgestuurd. Totdat het volledige bedrag betaald is, blijft het toestel eigendom van BEMER Int. AG.

Zodra de betaling is verwerkt, zal een nieuwe set worden verzonden naar uw adres.
Wanneer de set bij u afgeleverd, wordt, neem dan contact met mij op voor verdere instructies

In de 7e week krijgt u een bericht met de vraag of u het  toestel wilt aankopen of retournerenIndien u vóórdat de termijn afloopt van 8 weken niet tevreden bent, dan kunt u de BEMER retour zenden. Deze BEMER wordt dan vernietigd conform de wetgeving medische systemen. LET OP:  Na 8 weken geldt automatisch het toestel als aankoop door u, in dat geval betaalt u de resterende aankoopprijs 

Wordt het toestel na de test overgenomen, dan betaalt u voor het BEMER TESTEN enkel de verwerkingskosten, en wij houden de testkosten in van de totale aankoopprijs. Indien u beslist om het toestel niet over te nemen, dan betaalt u enkel de test- en verwerkingskosten. Uiteraard kan de test op elk gewenst ogenblik in de loop van de testperiode van acht weken  worden stopgezet. De test- en verwerkingskosten worden in dat geval niet terugbetaald.

Contact

Praktijk Ortho Therapeut Krisma

Stanleystraat 36

4562 AW Hulst

Email: krisma.healing@outlook.com

Gsm: 0031-6 559 754 90  (best bereikbaar tussen 17.30u en 18.30u)

Enkel telefoonnummers met nummerherkenning worden opgenomen

 Indien er niet wordt opgenomen, spreek dan het antwoordappaaraat in, u wordt zsm teruggebeld.