Voorwaarden BEMER testen

Het is begrijpelijk dat u graag uw eerste resultaten zou willen ervaren en testen. Dit is mogelijk door een BEMER te testen voor een proefperiode. U krijgt een volledig nieuw systeem conform de voorwaarden

Als u het toestel wilt terugbezorgen. De testfase kan op elk gewenst ogenblik in de loop van die 8 weken worden stopgezet. Test- en verwerkingskosten worden in dat geval niet terugbetaald. Uw BEMER-partner Nederland Hannelore Neve  zal u begeleiden tijdens de testfase en u ook wijzen op de afloop van de testfase.

BEMER prijzen huren en testen

Wilt u de Bemer proberen en wilt u de prijzen weten? Vul dan onderaan op deze pagina het contactformulier in. Ik zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. 

1

Nadat de bestelling voor het HUREN en TESTEN van de BEMER door mij is ingevoerd in het online bestelformulier „BEMER Testen“, ontvangt U een orderbevestiging en een voorschotfactuur voor de test- en verwerkingskosten.

2

U krijgt van BEMER Int. AG. een voorschot factuur opgestuurd, zodat u deze kunt overmaken. 

Na ontvangst van het factuurbedrag wordt de gekozen BEMER-set opgestuurd. Totdat het volledige bedrag betaald is, blijft het toestel eigendom van BEMER Int. AG.

3

Zodra de betaling is verwerkt, zal een nieuwe set worden verzonden naar uw adres.
Wanneer de set bij u afgeleverd, wordt, neem dan contact met mij op voor verdere instructies

4

In de 7e week krijgt u een bericht met de vraag of u het  toestel wilt aankopen of retournerenIndien u vóórdat de termijn afloopt van 8 weken niet tevreden bent, dan kunt u de BEMER retour zenden. Deze BEMER wordt dan vernietigd conform de wetgeving medische systemen. LET OP:  Na 8 weken geldt automatisch het toestel als aankoop door u, in dat geval betaalt u de resterende aankoopprijs 

5

Wordt het toestel na de test overgenomen, dan betaalt u voor het BEMER TESTEN enkel de verwerkingskosten, en wij houden de testkosten in van de totale aankoopprijs. Indien u beslist om het toestel niet over te nemen, dan betaalt u enkel de test- en verwerkingskosten. Uiteraard kan de test op elk gewenst ogenblik in de loop van de testperiode van acht weken  worden stopgezet. De test- en verwerkingskosten worden in dat geval niet terugbetaald.